Haberler

Bolu Sağlık Yüksekokulu Kalitesini Belgeledi

Abant İzzet Baysal Üniversitesi (AİBÜ) Bolu Sağlık Yüksekokulu, ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi ve 14001 Çevre Yönetim Sistemi belgelerini aldı. ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi ve 14001 Çevre Yönetim Sistemi belgelerinin alınması dolayısıyla Bolu Sağlık Yüksekokulu Amfisi'nde bir tören düzenlendi.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan tören, kalite belgeleri için okulda yapılan çalışmaların yer aldığı slayt gösterisi ile devam etti. AİBÜ Rektörü Prof. Dr. Hayri Coşkun, törende yaptığı konuşmada, AİBÜ merkez kampüsünde ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi ve 14001 Çevre Yönetim Sistemi belgelerini ilk alan birimin Sağlık Yüksekokulu olduğunu belirterek, ileride tüm birimlerin uluslararası standartları temsil eden bu belgeleri alacağını umut ettiğini söyledi.

AİBÜ Bolu Sağlık Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Fahri Yılmaz ise ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi ve 14001 Çevre Yönetim Sistemi belgelerini okullarına kazandırdıkları için büyük mutluluk yaşadıklarını, belgeleri almak kadar, mevcut standartları sürdürmenin de önemli olduğunu söyledi. ISO 9001 Kalite Belgesi kadar 14001 Çevre Yönetim Belgesinin de kendileri için çok önemli olduğunu dile getiren Yılmaz, kalite belgelerinin alınmasında emeği geçen herkesi kutladı.

Konuşmaların ardından Word Sert Belgelendirme Hizmetleri Yöneticisi Koray Kara, ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi ve 14001 Çevre Yönetim Sistemi belgelerini Yılmaz'a takdim etti.

Törene Bolu Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Yamantürk, öğretim üyeleri ve öğrenciler katıldı.

(ZFG-EG-YÜC) - BOLU

Kaynak: AA / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title