Haberler

Bolu Sağlık Müdürünün, İl Milli Eğitim Müdürünü Ziyareti

Bolu İl Sağlık Müdürü Seraceddin Çom, Milli Eğitim Müdürü Yusuf Cengiz'i ziyaret etti.

Bolu İl Sağlık Müdürü Seraceddin Çom, Milli Eğitim Müdürü Yusuf Cengiz'i ziyaret etti.

İl Milli Eğitim Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, Sağlık Müdürü Çom'un, Milli Eğitim Müdürlüğünü ziyaret ettiği belirtildi.

Ziyarette, iki kurum arasında ortaklaşa yapılan çalışmaların konuşulduğu ifade edilerek, görüşmenin ardından Cengiz ile Çom'un Bolu'da bulunan okul idarecileriyle telekonferans yöntemiyle bir toplantı yaptığı bildirildi. Öte yandan, Sağlık Bakanlığı ile Milli Eğitim Bakanlığı tarafından uygulanan "Beyaz Bayrak" projesi hakkında görüş alışverişinde bulunulduğunun bildirildiği açıklamada "Beyaz Bayrak" projesi ilgili şu ifadelere yer verildi:

"Sağlık ve Milli Eğitim Bakanlıkları tarafından, okulların temizlik ve hijyen konusunda teşvik edilmesi amacıyla yürütülen proje çerçevesinde, temizlik açısından 100 üzerinden 90 alan okullara beyaz bayrak verilmektedir. Bu çerçevede iki Bakanlığın yetkililerince denetlenen okullarda, yapılan değerlendirme sonucunda 90 ve üzerinde puan alan okullara, sağlık ve temizliği simgeleyen beyaz bayrak ve sertifika verilecek. Bu belge 2 yıl süreyle geçerliliğini olacak, kontroller de bu süre içinde devam edecektir."

Kaynak: AA / Güncel

Bolu Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title