Haberler

Bolu Komşusuna İntihar Mektubu Bıraktı

Güncelleme:

Bolu'da, eşinden ayrılması nedeniyle bunalıma giren M.K., dün gece komşusuna intihar edeceğine dair mektup bıraktıktan sonra kendini eve kilitledi.

Bolu'da, eşinden ayrılması nedeniyle bunalıma giren M.K., dün gece komşusuna intihar edeceğine dair mektup bıraktıktan sonra kendini eve kilitledi. Merdivenle balkona çıkan polisi görünce elindeki bıçakla kendisini keseceğini söyleyen M.K., ikna edilerek polis merkezine götürüldü.

Olay dün gece Sümer Mahallesi Şeref Sokak'ta bulunan bir apartmanda meydana geldi. Bir fabrikada güvenlik görevlisi olarak çalışan M.K., bir hafta önce eşinden ayrılması nedeniyle bunalıma girdi. Apartmanda bulunan bir komşusuna intihar edeceğine dair mektup bırakan M.K. kendisini eve kilitledi.

Mektubu okuduktan sonra kapısına giden komşusu, M.K.'nin kapıyı açmaması üzerine polisi aradı. M.K.'nin eve gelen polis ekiplerine de kapıyı açmaması üzerine Bolu Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü'nden yardım istenildi.

Olay yerine gelen itfaiye ekibinin ikinci kattaki evin balkonuna dayadığı merdivenle polisler balkona çıktı. Polisleri görünce elindeki bıçakla kendisini keseceğini söyleyen M.K. zor anlar yaşattı. İkna edilmek için uğraşılan M.K., polisin tabancasını belinden çıkartıp arkadaşına teslim etmesinin ardından balkonun kapısını açtı. Polisler alkollü olduğu öğrenilen M.K.'ni ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürdü..

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Bolu Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title