Haberler

Kaçak Akaryakıtın Satışında Kullanılan Düzenek Polisi Şaşırttı

Güncelleme:

Bolu'da kaçak akaryakıtın satışı için pompalara kurulan düzenek polisi şaşkını çevirirken, düzeneği çözmek için polisler yaklaşık 8 saat çaba gösterdi.

Bolu Emniyet Müdürlüğü'nün akaryakıt istasyonlarına yönelik 5 ilde düzenlediği eş zamanlı operasyonda 30 kişi gözaltına alındı. Kaçak akaryakıtın satışı için pompalara kurulan düzenek polisi şaşkını çevirirken, düzeneği çözmek için 8 saat çalıştılar.

AKARYAKIT İSTASYONLARINA OPERASYON DÜZENLENDİ

Bolu Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri Bolu, İstanbul, Kocaeli, İzmir ve Samsun'da akaryakıt istasyonlarına yönelik eş zamanlı operasyon düzenledi. Sabah erken saatlerden itibaren başlatılan operasyon kapsamında Gerede-Karabük yolundaki 6 akaryakıt istasyonunda inceleme yapıldı.

EKİPLER 8 SAAT UĞRAŞTI

Akaryakıt istasyonlarının depolarına kayıt dışı akaryakıtı doldurmak ve satmak için özel düzenek kurulduğu belirlendi. Pompalara kurulan düzenekte depoya giren ve resmi kayıtlarda görülen akaryakıt miktarı kadar satış yapıldıktan sonra hileli düzeneğin devreye sokularak kaçak akaryakıtın satışına devam edildiği belirlenirken, polis ve uzman ekipler hileli düzeneği çözebilmek için yaklaşık 8 saat uğraştılar.

30 KİŞİ GÖZALTINDA

Operasyon kapsamında yaklaşık 30 kişi gözaltına alınırken, kaçak akaryakıt satışının yapıldığı istasyonlar mühürlendi. Operasyonun devam ettiği bildirildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İstanbul İzmir Bolu Güncel Haberler

500

Yorumlar (22)

ben demedimMobil-ANDROID:

benzin 4,5 tl olursa daha çok kaçakçısı olur. satılması gerektiği fiyattan sayılsa kimse risk almaz. normalde vergisiyle karlariyla 1-1,5 tl yi gecmemesi lazım

34
3
yanıtYanıtla
umuts:

Ula aya ilk basan biz olmalıydık :) kafa çalışıyor arakdaş :)

26
1
yanıtYanıtla
adana dan:

bu olay doğuda olsaydı heme yazarlardı kürtler hayin diye ama olay bolu da olmuş onları savunanlar utanmazlar biler var

8
18
yanıtYanıtla
Murat:

kaçak mazot yüzünden motoru yedim. 10 bin tl masraf yaptım. alah belalarını versin bu kaçakçıların.

23
2
yanıtYanıtla
Hamza:

Benzinlikci AKP li vatandaşlar ise bu yaptığı yolsuzluğu tabiki hoşgörüler

15
5
yanıtYanıtla
BİRAZ EDEP:

8 SAATTE ÇÖZDÜKLERİ DÜZENEĞİ BEN 1 SAATTE ÇÖZERDİM AMA BU MEMLEKETTE İŞİ BİLENİ BİR YERE GETİRMEZLER NE KADAR SALAKSAN VE BİRDE ADAMIN VARSA ONLAR İYİ YERLERDE ÇALIŞIRLAR ONDAN SONRA DERLERKİ BAK BİZ İŞ YAPIYORUZ DERLER BU SİHNIYETLE TÜRKİYE BİR YERE GELMEZ. . . . . . . . . . . ( PEYGAMBER EFENDİMİZ ZAMANINDA ASAPLARDAN BİRİ SORMUŞ EY ALLAHIN RESULÜ AHİR ZAMAN NE ZAMAN DEYİNCE ALLAHIN RESULÜ EMANETE İHANET OLDUĞU ZAMAN DEMİŞ . EMANETE İHANET NEDİR EY ALLAHIN RESULÜ DEYİNCE PEYGAMBER EFENDİMİZ BU SEFER İŞİ EHLİNE VERİLMEDİĞİNDE KIYAMETİ BEKLEYİN DEMİŞ . . . )

8
7
yanıtYanıtla
aslimobilWeb@haberler.com:

Is bilen polisleri paralel safsatasiyla dagitmasaydin 8 saat degil 8 dakikada cozulurdu.

4
9
yanıtYanıtla
ferudunMobil-ANDROID:

gecen yaz antalya da akaryakit almak icin istasyona girdim sonradan anladim kadariyla istanbul plakayi gorunce kalitesi dusuk benzin verdi cunku yolda araba cekmiyordu param haram olsun

13
0
yanıtYanıtla
asiltürk:

devlete suc bulana kadar kendinize bakin önce

10
2
yanıtYanıtla
gagsus:

akaryakıt nasıl geliyor birde onu araştırın bakalım. . .

11
0
yanıtYanıtla
Tüm 22 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title