Haberler

Bolu'daki Feci Kazada Ünlü İş Adamı Öldü

Güncelleme:

Bolu'da, fabrikasından çıktıktan sonra kavşaktan D-100 karayoluna girmeye çalışan iş adamı Hasan Ali Şenyürük yönetimindeki otomobile, hızla gelen cip çarptı. Kazada iş adamı Şenyürük, öldü.

Bolu'da, fabrikasından çıktıktan sonra kavşaktan D-100 karayoluna girmeye çalışan işadamı Hasan Ali Şenyürük yönetimindeki otomobile, hızla gelen cip çarptı. Hurdaya dönen otomobildeki işadamı Şenyürük yaşamını yitirdi, 2 kişi de yaralandı.

OTOMOBİL HURDAYA DÖNDÜ

Kaza saat 14.00 sıralarında D-100 karayolu Bolu Organize Sanayi Bölgesi kavşağında meydana geldi. Organize Sanayi Bölgesi'nde bulunan Ema Tesisat ve Endüstriyel Cihazlar Sanayi A.Ş.'nin sahibi olan Hasan Ali Şenyürük, yönetimindeki 24 TF 5626 plakalı otomobille kavşaktan D-100 karayoluna çıkmak istedi. Şenyürük'ün otomobiline, bu sırada hızla gelen Osman Küçükçelik yönetimindeki G 616 IN Avusturya plakalı cip çarptı. Cipin önünde yaklaşık 20 metre sürüklediği otomobil hurdaya döndü. İşadamı Hasan Ali Şenyürük kaza yerinde yaşamını yitirirken, cipteki Osman Küçükçelik ile eşi Yaşar Küçükçelik yaralandı. 112 Acil ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından İzzet Baysal Eğitim ve Araştırma Hastanesi Köroğlu Ünitesi'ne kaldırılan 2 yaralı tedavi altına alındı.

PATRONLARINI GÖREN İŞÇİLER, ŞOK OLDU

Kazayı duyan Ema Tesisat fabrikasının çalışanları olay yerine koştu. Patronlarının kazada yaşamını yitirdiğini gören işçiler, şoke oldu.

Kazada yaşamını yitiren Hasan Ali Şenyürük'ün, Bolu'nun yanı sıra İstanbul'da bulunan fabrikalarında silikon izolasyonlu kablolar, silikon profiller, havalimanı ve helikopter pist aydınlatma elemanları ürettiği, Devlet Hava Meydanları İşletmesi, Türk Hava Kuvvetleri ve Türk Deniz Kuvvetleri gibi önemli kurumlara ürün temin ettiği öğrenildi. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Organize Sanayi Bölgesi Bolu Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (48)

yasin:

jipin plakaya dikkat üç tane altı rakamı var bu sayının şeytanın sayısı olduğu söyleniyor dikkatimi çekti

4
50
yanıtYanıtla
mahmutMobil-ANDROID:

Allah yedirmedimi yedirmez....

8
29
yanıtYanıtla
İzmirli:

Allah Rahmet Eylesin. Ailesine sabır versin :(

35
0
yanıtYanıtla
ekomobilWeb@haberler.com:

Fabrikasi var adamin almis 5 bin liralik tabutla geziyor alip saglam bi araba olmeseydi mezara goturur simdi paralari

4
31
yanıtYanıtla
metin:

adamda mercedes olsa bmw dekiler ölürdü

4
18
yanıtYanıtla
....:

bmw ile diğer araba arasındaki fark. . . arasında belki çok fark var ama verdiğin paranın hakkını veriyor araba.

4
17
yanıtYanıtla
Günahkar:

Allah Affetsin Hepimizin gideceği yer

19
1
yanıtYanıtla
gerçekçi olalımmobilWeb@haberler.com:

Suikast gorursunuz devletin kurumlarina malzeme üretiyosa bu adam mutlaka altindan bisey cikicaktir

8
12
yanıtYanıtla
ahkam kesenlereMobil-ANDROID:

işçi isimli nik sahibi asıl kalleş sen ve senin zihniyetindeki kuşbeyinlilerdir.bir ölüye bile saygınız kalmamışya insan müsvettesi bile olamayacak derecedeki yaşayan iblisler....

14
1
yanıtYanıtla
Ahmet AslanmobilWeb@haberler.com:

Tamda bugün bi kavşak konusu muhabbeti yapıyorduk.Ya nasıl bir sakat zekadan yoksun bir yol mühendisi veya şirketler bunlar,lak diye kavşak yapıyor yol ortasına.Beyinsizler hiçmi yol görmediniz dünyada çıkış ve giriş şeridi olur o tür yollara ve devlet denetiminindemi kafası basmıyor.İddia ediyorum bu yol yapımı adı yol yaptık zihniyetinde bir iş ve hiçbir ülkede kabul görmez sadece bizim gibi ülkelerde vardır somalya habeşistan suriye surinam vs...adam gibi olsa kazalar yüzde elli azalır Ulan böyle yol yapanında denetleyipte onay vereninde...bu yolla övüneninde öveninde......

13
2
yanıtYanıtla
Tüm 48 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title