Haberler

Bolu Hastanede Alaattin Çakıcı Merakı

Hastanede Alaattin Çakıcı merakıBOLU F Tipi Cezaevi'nde yatan Alaattin Çakıcı geniş güvenlik önlemleri altında getirildiği hastanede muayene oldu.

Hastanede Alaattin Çakıcı merakı

BOLU F Tipi Cezaevi'nde yatan Alaattin Çakıcı geniş güvenlik önlemleri altında getirildiği hastanede muayene oldu.

Geçen ay Bolu F Tipi Cezaevi'ne sevk edilen Alaattin Çakıcı, sağlık kontrolleri için Abant İzzet Baysal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne getirildi. Çakıcı, güvenlik gerekçesiyle binanın arka kapısından içeri alınırken yakınları da hastanede önünde bekledi. Alaattin Çakıcı, cezaevi aracından indirilirken kendisi alkışlayanlara eliyle işaret yaparak 'alkışlamayın' uyarısında bulundu. Çevrede toplananlar da Çakıcı'yı görüntülemek için birbiriyle yarışırken hasta ve hasta yakınları da pencerelere çıktı. Çakıcı, jandarmalar eşliğinde muayenesinin yapılacağı hastanenin cildiye servisine götürüldü.

Çakıcı'nın 12 farklı sağlık problemi olduğunu belirten avukatı Can Sevinç, "Müvekkilimin yüzde 52 nem oranının üstünde bir cezaevinde yatamayacağına dair 4 tane heyet raporu var. Bolu'nun nem oranının yüksek olduğunu düşünüyoruz. Bu konuda meteorolojiden resmi bir yazı istedik. Nem oranının yüksek olması tedavi sürecini olumsuz etkilemekte" dedi.

Çakıcı, muayenesinin ardından cezaevi aracıyla tekrar Bolu F Tipi Cezaevi'ne götürüldü.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Alaattin Çakıcı İzzet Baysal Bolu Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title