Haberler

Bolu - Garsonun Banka Kredisiyle Aldığı Otomobilini Çalan 2 Kişi Yakalandı

Garsonun banka kredisiyle aldığı otomobilini çalan 2 kişi yakalandı Bolu'da, garson 54 yaşındaki Şemsettin Gücüyener'in, banka kredisi ile aldığı otomobilini 10 gün önce evinin önünden çalan 2 kişi yakalandı.

Garsonun banka kredisiyle aldığı otomobilini çalan 2 kişi yakalandı

Bolu'da, garson 54 yaşındaki Şemsettin Gücüyener'in, banka kredisi ile aldığı otomobilini 10 gün önce evinin önünden çalan 2 kişi yakalandı. Otomobilini polisten teslim alan Gücüyener, klakson çalarak evine gitti.

Kentte bir restoranda garson olarak çalışan Şemsettin Gücüyener'in, 5 yıl önce bankadan kredi çekerek satın aldığı otomobili, geçen 18 Ocak'ta Çıkınlar Mahallesi'ndeki evinin önünden gece çalındı. İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, TEM ve D-100 Karayolu ile çevre yolların çevresindeki 93 kamera görüntüsünü inceledi. Araştırma sonunda otomobilin Zonguldak'ta oturan M.B. ve A.E. tarafından çalındığı belirlendi. Şüpheliler, Zonguldak'ta evlerinde çaldıkları otomobille yakalandı. M.B ve A.E., Asayiş Şube Müdürlüğü'ndeki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Aracının bulunmasıyla büyük sevinç yaşayan Şemsettin Gücüyener'e otomobili Asayiş Şube önünde teslim edildi. Otomobili 5 yıl önce banka kredisiyle aldığını belirten Gücüyener, "10 gün önce evimin önünden çalınan aracım kısa sürede bulundu. Çok mutluyum. Polislere çok teşekkür ediyorum" dedi. Otomobilinin direksiyonuna geçen Gücüyener, klakson çalarak evine gitti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Zonguldak Bolu Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title