Haberler

    Bolu Dağı'ndaki Ünlü Lokanta Kapatıldı

    Güncelleme:

    Düzce Cumhuriyet Başsavcılığı'nca başlatılan soruşturma kapsamında, Bolu Dağı'nda yıllardır faaliyet gösteren 'İsmail'in Yeri' adlı et lokantası kapatıldı.

    Bolu Dağı'nda faaliyet gösteren ve sahibi 'Fethullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na finansal destek sağladığı iddia edilen ünlü et lokantası kapatıldı.

    POLİS VE JANDARMA EKİPLERİ ARAMA YAPTI

    Düzce Cumhuriyet Başsavcılığı'nca başlatılan soruşturma kapsamında, Bolu Dağı'nda yıllardır faaliyet gösteren 'İsmail'in Yeri' adlı et lokantası kapatıldı. D-100 karayolunun Düzce kesiminde yol kenarında yer alan lokantaya gelen polis ve jandarma ekipleri, içeride arama yaptı.

    Bolu'daki ünlü lokanta kapatıldıKAPATMA KARARI TEBLİĞ EDİLDİ

    Sahibi, FETÖ/PDY'ye finansal destek sağladığı iddia edilen işyerinin yetkili ve çalışanlarına kapatma kararı tebliğ edildi. Lokantada bulunan müşterilerin çıkmasından sonra işyeri çalışanları eşyalarını topladı.

    Bolu'daki ünlü lokanta kapatıldıLOKANTAYA GİRİŞLER KAPATILDI

    Daha sonra D-100'ün kenarına demir bariyerler monte edilerek lokantaya girişler kapatıldı. Bariyer çekme çalışması sırasında polis ve jandarma ekipleri çevrede güvenlik önlemi aldı.

    Bolu'daki ünlü lokanta kapatıldı"UMRE'YE GİDİYORUM"

    İşyeri sahibi İsmail Çolak'ın, yaklaşık 6 ay önce "Umreye gidiyorum" diyerek Düzce'den ayrıldıktan sonra dönmediği ve hakkında yakalama kararı çıkarıldığı belirtildi.

    Kaynak: Hürriyet / Ekonomi

    Cumhuriyet Başsavcılığı Düzce Bolu Ekonomi Haberler

    500

    Yorumlar (7)

    alman:

    vay be anneler neler dogurmusta haberimiz yok darbe yapan lokantaci ha siz buna akp liler adamin malina el koydular desenize

    37
    14
    yanıtYanıtla
    senol:

    iyi isleyen biyer kesin bi akpli yandasa pesgec cekilir sizde dikkatli olun heran bi paralel iftirasiyla malinizi elinizden alabilirler örnegi cok

    23
    13
    yanıtYanıtla
    FFF:

    BELAYI BAŞINA SARAN KİM DINKOF

    yanıt6
    yanıt0
    haci abizittin:

    iyi olum zaten cok pahaliydi

    16
    4
    yanıtYanıtla
    vali:

    cemaatlerin tmamina operasyon yapilsin. hepsi amaci ayni . yobaz yetisdirip ülkeyi ucuruma sürüklemek. . . . .

    4
    5
    yanıtYanıtla
    sema:

    kökleri kuruyacak bunların vatan hainlerinin . . . . allah türkiyemizi korusun koruyorda zaten çok şükür

    6
    0
    yanıtYanıtla
    46:

    Düşünüyorum bir yıldır süren terör olaylarının arkasında demekki bu pislik fetöcülerin parmağı varmış Allahım bunlara fırsat verme nolu Allahım

    3
    0
    yanıtYanıtla
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title