Haberler

Bolu Dağı'nda Yoğun Sis

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Araç içerisinden yol görüntüsü, - Akan trafikteki sis görüntüsü, - Araçların geçişleri, Bolu Dağı'nda yoğun sis- D-100 karayolu Bolu Dağı geçişinde görüş mesafesi yer yer 10 metreye kadar düştü Bolu Dağı'nın D-100 kesiminde yaşanan yoğun sis ulaşımı olumuz etkiliyor.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Araç içerisinden yol görüntüsü, - Akan trafikteki sis görüntüsü, - Araçların geçişleri, Bolu Dağı'nda yoğun sis- D-100 karayolu Bolu Dağı geçişinde görüş mesafesi yer yer 10 metreye kadar düştü Bolu Dağı'nın D-100 kesiminde yaşanan yoğun sis ulaşımı olumuz etkiliyor. D-100 karayolunun Düzce kesimindeki Karanlıkdere, Bakacak, Bıçkıyanı ve Kaynaşlı mevkileri ile Bolu sınırları içerisindeki Seymenler ve Elmalık güzergahlarında sis nedeniyle görüş mesafesi yer yer 10 metreye kadar düştü. Güzergahta tedbir alan polis ekipleri, sürücüleri takip mesafesini korumaları ve aşırı hız yapmamaları konusunda uyarıyor.

Kaynak: AA / Güncel

Karanlıkdere Kaynaşlı Düzce Bolu Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title