Haberler

Bolu'da Türkçülük Günü Kutlandı

Bolu'da, Abant İzzet Baysal Üniversitesi'nde 3 Mayıs Türkçülük Günü'nü kutlaması yapıldı.

Bolu'da, Abant İzzet Baysal Üniversitesi'nde 3 Mayıs Türkçülük Günü'nü kutlaması yapıldı.

Bolu Ülkü Ocakları tarafından Abant İzzet Baysal Üniversitesi'nde düzenlenen 3 Mayıs Türkçülük Günü kutlamasına MHP Bolu milletvekili adayları Şükrü Gülez, Kader Garipoğlu ve Mihriban Yerlikaya, Bolu Ülkü Ocakları Başkanı Adem Evcil ile yaklaşık 400 öğrenci katıldı. Eğitim fakültesi önünde toplanan ülkücüler Türk Bayrakları ve Türki Cumhuriyetleri'nin bayraklarıyla yürüdüler. '3 Mayıs Türk'ün kutlu günüdür', 'Ne mutlu Türk'üm diyene', 'Vatan sana canım feda' sloganları atan ülkücüler, PKK aleyhine de sloganlar attı. Yürüyüş sırasında sık sık tekbir getiren ülkücüler, aktivite merkezi önünde toplandı.

AİBÜ Türk Dünyası Topluluğu Başkanı Furkan Şahin yaptığı konuşmada, "Bizler geçmişte olduğu gibi bugün de Türkçü fikriyatın temsilcileri ve takipçileriyiz. Bunun sonunda türlü sıkıntılar, heba olmuş hayatlar, baskılar, işkenceler, tabutluklar olsa da bir gün bu mukaddes fikir muzaffer olacaktır" dedi.

Basın açıklamasının ardından hep bir ağızdan ülkücü yemini edilerek, 'Türkiyem' şarkısı söylendi. - Bolu

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Abant İzzet Baysal Üniversitesi ŞÜKRÜ GÜLEZ Bolu Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title