Haberler

Bolu'da Jandarma Teşkilatının Kuruluş Yıl Dönümü Kutlandı

Bolu'da düzenlenen Jandarma Genel Komutanlığı'nın 177'nci kuruluş yıl dönümünü kutlama töreninde, iz takip köpeği 'Takip' ile arama kurtarma köpeği 'Bulut'un gösterisi ilgiyle izlendi.

İl Jandarma Komutanlığı'ndaki törene Vali Aydın Baruş, İl Emniyet Müdürü Mustafa Kızılkaya, gaziler ve davetliler katıldı. Törende konuşan İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Türker Yılmaz, "Yurdumuzun her köşesinde halkla iç içe olarak görev yapan ve devletin halka açılan penceresi olan jandarma, Atatürk ilke ve devrimlerinin yol göstericiliğinde, hukuk devletinin kurallarına uygun, vatandaşlarımızın hak ve özgürlüklerine saygılı, halkın memnuniyetini sağlayacak şekilde güvenlik hizmetleri sunmaktadır. Jandarma modern teknolojinin bütün imkanlarını etkin olarak kullanabilen, milli değerlerle yetişmiş personeliyle üstün bir vazife anlayışı, büyük bir sorumluluk duygusu ve özveriyle verilen tüm görevleri yerine getirme gayreti içerisindedir" dedi.

Vali Baruş ise "Vatandaşlarımızın hür iradesini, yaşamını ve hürriyetlerini tehdit eden terörün ortadan kaldırılması, terörle mücadele eden güvenlik güçlerimizin başarısıyla ve görev azmiyle mümkündür. Jandarma teşkilatımızın her derecedeki mensubu görev ve sorumluluk bilinciyle, terörle mücadele konusunda azmin ve başarının örneğini sergilemektedir" diye konuştu.

Törende iz ve takip köpeği 'Takip' ile arama kurtarma köpeği 'Bulut' gösteri yaptı. Bulut, varilin içinde gizlenen bir kişiyi kısa sürede bulup tespit etti. Bulut ve Takip'in, pentatlon alanında çember ve boruların içinden geçerek gerçekleştirdikleri gösteri de ilgiyle izlendi.

- Bolu

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Türker Yılmaz Kızılkaya Aydın Bolu Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Süleyman Ada kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Türkoğlu Belediye Başkan adayı Süleyman Ada kaç yaşında, nereli? CANLI maç izle! TÜM MAÇLAR! Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 29 Mart GÜNÜN MAÇLARI CANLI İZLE! Cengiz Gökçam kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Pazarcık Belediye Başkan adayı Cengiz Gökçam kaç yaşında, nereli? Kamber Harmankaya kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Onikişubat Belediye Başkan adayı Kamber Harmankaya kaç yaşında, nereli? Mehmet Akçiçek kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Nurhak Belediye Başkan adayı Mehmet Akçiçek kaç yaşında, nereli? Sümeyye Nur Mahide Gökbilgin kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Göksun Belediye Başkan adayı Sümeyye Nur Mahide Gökbilgin kaç yaşında, nereli? Hatice Kahraman kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Elbistan Belediye Başkan adayı Hatice Kahraman kaç yaşında, nereli? Yahya Kemal Akkurt kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Dulkadiroğlu Belediye Başkan adayı Yahya Kemal Akkurt kaç yaşında, nereli? Nazir Çuhadar kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Andırın Belediye Başkan adayı Nazir Çuhadar kaç yaşında, nereli? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 6. bölüm TRT 1 HD izleme linki! 9 gün tatil ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? 9 gün bayram tatili hangi tarihte başlayacak? Çağatay Yurtsever kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Afşin Belediye Başkan adayı Çağatay Yurtsever kaç yaşında, nereli? Otobüs biletlerine zam gelecek mi? Otobüs biletleri ne kadar? Arefe günü resmi tatil mi? Arefe günü yarım gün mü, tam gün mü tatil olacak? 9 Nisan Salı Arefe günü tatil var mı? Serkan Sezgin kimdir? Zafer Partisi Isparta- Yenişarbademli Belediye Başkan adayı Serkan Sezgin kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title