Haberler

Bolu'da İkiz Plaka Otomobil Fünye ile Patlatıldı

Güncelleme:

Bolu'da ikiz plaka olduğu tespit edilen otomobilin, bomba şüphesiyle bagaj ve ön camı fünye ile patlatıldı. Patlama sonrasında otomobil boş çıktı.

Bolu'da ikiz plaka olduğu tespit edilen otomobil içinde bomba olabileceği ihtimaline karşı bagaj ve ön camı fünye ile patlatıldı. Polis şüpheli 2 kişiyi gözaltına alırken, şahısların inşaat işçisi oldukları ortaya çıktı.

AYNI MAHALLEDE OPERASYON

Edinilen bilgiye göre, 7 Nisan'da Bolu'nun Paşaköy Mahallesi Paşakent Sitesi D Blok'ta PKK'nın hücre evine yapılan baskında 2 teröristin öldürülmesi ve 4 kişinin tutuklanmasının ardından yine aynı mahallede bu kez de ikiz plakalı şüpheli araç paniği yaşandı.

VATANDAŞLAR İHBAR ETTİ

Vatandaşların park halindeki 33 DSE 51 plakalı otomobilin bagajına paket konulduğunu görmeleri üzerine polis ekiplerine haber verildi.

ARACIN ORİJİNALİ TESPİT EDİLDİ

Yapılan araştırmada aynı renk, model ve plakalı diğer otomobilin Mersin'de olduğu ortaya çıktı. Mersin'deki aracın orijinal olduğu belirlendi. Aracın İzmit'ten Bolu'ya getirildiği ifade edildi.

Polis ekipleri bölgede geniş güvenlik önlemleri aldı.

EKİPLERE PLAKA BİLDİRİLDİ

Polisin yaptığı araştırmada gün boyunca bölgede bulunan araçlar didik didik incelendi. 44 LU 426 plakalı bir ticari aracın bölgede görüldüğünün tespit edilmesinin ardından polis ekiplerine aracın plakası verildi.

ŞÜPHELİ ARAÇ DURDURULDU

Ticari araç 15 dakika sonra şüpheli aracın olduğu sokaktan geçerken polis ekipleri tarafından durduruldu. Araçta bulunan 2 kişi yere yatırılarak apar topar gözaltına alındı.

2 KİŞİ SERBEST BIRAKILDI

İfadeleri için emniyete götürülen şahısların inşaat işçisi olduğu ve gündüz saatlerinde inşaat malzemesi almak için Paşaköy Mahallesi'ne geldikleri ortaya çıktı. 2 inşaat işçisi daha sonra serbest bırakıldı.

OTOMOBİL BOŞ ÇIKTI

Gece saat 00.05'de bomba imha uzmanı tarafından otomobil üzerine çalışma yapılmaya başlandı. Otomobile titizlikle fünye yerleştiren bomba imha uzmanı saat 00.15'de fünyeyle otomobilin bagaj ve ön camını patlattı. Patlama sonrasında otomobil boş çıktı.

KİMLİK ÇALIŞMASI SÜRÜYOR

Olay yeri inceleme ve bomba imha uzmanı otomobilde uzun süre inceleme yaptı. Araç çekiciyle Bolu Emniyet Müdürlüğü kapalı otoparkına çekildi. Polis, otomobili Bolu'ya kimin getirdiği üzerinde çalışma yapıyo

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Paşaköy Mersin Bolu 3.Sayfa Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title