Haberler

Bolu'da Doktor ve Hemşirenin Darbedildiği İddiası

AİBÜ Tıp Fakültesi Hastanesinde görevli doktor ve hemşire, kendilerini darbettiği iddiasıyla hasta yakını hakkında suç duyurusunda bulundu.

Abant İzzet Baysal Üniversitesi (AİBÜ) Tıp Fakültesi Hastanesinde görevli doktor ve hemşire, hasta yakını tarafından darbedildikleri iddiasıyla suç duyurusunda bulundu.

Alınan bilgiye göre, Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Bölümü'nde tedavi gören hastanın yakını Savaş Y. ile Doktor İstemihan Öztürk, henüz belirlenemeyen nedenle tartışmaya başladı.

Öztürk'ün darbedildiğini gören Hemşire Mehpare Kaya, arbedeyi sonlandırmaya çalışırken yaralandı.

Burnu ve sağ kolunda kırıklar oluşan Öztürk ile sağ kolundan yaralanan Kaya, aynı hastanede tedavi edildi.

Savaş Y, olayın ardından hastaneden uzaklaştı.

Hastane personeli ve sendikalar saldırıyı kınadı

Öte yandan, hastanenin bahçesinde toplanan sağlık çalışanları ve bazı sendikaların temsilcileri, basın açıklaması yaptı.

Darbedilen Öztürk, gazetecilere yaptığı açıklamada, saldırgandan davacı ve şikayetçi olduğunu söyledi.

Öztürk, olayın hasta yakınına bilgi verdiği sırada yaşandığını belirterek, "Uzun süredir takip ettiğimiz hastamızı ayakta da takip edebileceğimiz yönünde bilgi veriyordum. Hasta yakını, hastasını taburcu etmeyeceğimi sandı. Yanlış anlama sonucu üzerime saldırdı. Önce kafa, daha sonra sayısız yumruk attı. Burnumu ve kolumu kırdı" diye konuştu.

Kaya ise kötü bir olay yaşadıklarını anlattı. - Bolu

Kaynak: AA / Güncel

Abant İzzet Baysal Üniversitesi Bolu Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title