Haberler

Bolu'da Bayram Trafiği Yoğunluğu

Bolu'da bayram trafiği yoğunluğuBayram tatilini memleketlerinde geçirmek için yola çıkan tatilciler, TEM ve D-100 Karayolu'nun Bolu kesiminde yoğunluk oluşturdu.

Bolu'da bayram trafiği yoğunluğu

Bayram tatilini memleketlerinde geçirmek için yola çıkan tatilciler, TEM ve D-100 Karayolu'nun Bolu kesiminde yoğunluk oluşturdu. Özellikle TEM'de bazı noktalarda sürücüler adım adım ilerleyebildi.

Dün mesai bitimiyle birlikte İstanbul'dan yola çıkarak Anadolu'ya giden tatilciler, TEM ve D-100'ün Bolu kesiminde gece saatlerinden itibaren yoğunluk oluşturmaya başladı. Sabah saatlerinden itibaren yoğunluk daha da arttı. Özellikle TEM'in Ankara yönünde Bolu Dağı Tüneli'nden itibaren yaşanan yoğunluk Yeniçağa İlçesi yakınlarındaki Köroğlu Park mevkiinde zaman zaman trafiği durma noktasına getirdi. Burada sürücülerin dinlenme tesisine girip çıkması, rampa olan yolun bu noktasında ağır tonajlı araçların yavaşlaması ve bazı araçların arızalanarak durması ulaşımı etkiledi. Tesisin girişinde ve çıkışında önlem alan trafik ekipleri, adım adım ilerleyen trafikte sürücüleri yönlendirerek konvoy oluşmasını önlemeye çalıştı. Köroğlu Park'ı geçtikten sonra yoğunluk devam etse de sürücüler sorunsuz ilerleyebildi. TEM'in Gerede Kavşağı'daki Karadeniz bağlantı yolunda oluşan yoğunluk ise ulaşımı etkilemedi. Bayram nedeniyle tatilciler Gerede-Karabük yolunda da yoğunluk oluşturdu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İstanbul Gerede Bolu Ekonomi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title