Haberler

Bolu, Bayramda Yoğun İlgi Gördü

DOĞAL güzellikleriyle ünlü Bolu, 9 günlük Kurban Bayramı tatilinde ziyaretçilerin ilgi odağı oldu.

DOĞAL güzellikleriyle ünlü Bolu, 9 günlük Kurban Bayramı tatilinde ziyaretçilerin ilgi odağı oldu. Bayramda Abant'a 10 bin 347, Yedigöller'e 4 bin 808, Gölcük'e 6 bin 541 araç giriş yaptı.

Milli parkları, gölleri, ormanları, yaylaları, doğal güzellikleriyle her mevsim başka bir güzelliğe bürünen Bolu, uzun bayram tatilinde de yoğun ilgi gördü. Özellikle Abant ve Gölcük Tabiat Parkları, ziyaretçi akınına uğradı. Tabiat parklarının girişlerinde araç kuyrukları oluştu. Otoparklarda yer bulamayan sürücüler, araçlarını yol kenarlarına park etti.

Sonbaharın izlerinin de görülmeye başladığı Abant'a bayram tatili boyunca 10 bin 347, Gölcük'e 6 bin 541, Yedigöller'e 4 bin 808 araç giriş yaptı. Gölcük'ü ziyaret eden toplam kişi sayısı ise 22 bin 895 olarak hesaplandı. Abant, Gölcük ve Yedigöller'de yoğunluk nedeniyle yer bulamayan bir çok tatilci de kentin yaylaları ve ormanlık alanlardaki mesire alanlarında piknik yaparak doğanın keyfini çıkardı.

- Bolu

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Kurban Bayramı Gölcük Bolu Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title