Haberler

Bolu Aracı Trafikten Men Edilen Sürücü Polisle Tartıştı

Aracı trafikten men edilen sürücü polisle tartıştıBOLU'da, trafik sigortasını yaptırmadığı aracı trafikten men edilen sürücü 24 yaşındaki U.F.K., kırık cam parçasını boğazına dayayarak polise direndi.

Aracı trafikten men edilen sürücü polisle tartıştı

BOLU'da, trafik sigortasını yaptırmadığı aracı trafikten men edilen sürücü 24 yaşındaki U.F.K., kırık cam parçasını boğazına dayayarak polise direndi. Arkadaşları tarafından ikna edilen sürücü karakola götürüldü.

Trafik ekipleri, akşam saatlerinde kent merkezinde durdurdukları 14 FJ 359 plakalı otomobilin trafik sigortasının bulunmadığını belirledi. Sürücü U.F.K., aracının trafikten men edilmesine tepki göstererek polisle tartıştı. Otomobil çekiciyle otoparka çekilirken, polis sürücüyü de karakola götürmek istedi. Ancak sinirlenen sürücü, yol kenarına bulduğu kırık cam parçasını boğazına dayayıp, "Kim alacak beni. Gelin alın bakalım. Bir sigorta için bu kadar şey yapılır mı?" diyerek tepki gösterdi. Sürücünün arkadaşı olduğunu söyleyen bir kişi, U.F.K.'nın elindeki cam parçasını almak istedi. Bu sırada yaşanan arbedede sürücünün boğazında kesik oluştu. Daha sonra gelen diğer arkadaşları tarafından ikna edilen sürücü polis aracına bindirilerek önce hastaneye, sonra karakola götürüldü.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

3.Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title