Haberler

Bolu Alışverişte Kaybolan 4 Yaşındaki Çocuk Ailesine Teslim Edildi

Alışverişte kaybolan 4 yaşındaki çocuk ailesine teslim edildiBolu'da, kentin en kalabalık caddesinde ailesiyle alışveriş yaparken kaybolan 4 yaşındaki Emir Dursun, polisler tarafından anne ve babasına teslim edildi.

Alışverişte kaybolan 4 yaşındaki çocuk ailesine teslim edildi

Bolu'da, kentin en kalabalık caddesinde ailesiyle alışveriş yaparken kaybolan 4 yaşındaki Emir Dursun, polisler tarafından anne ve babasına teslim edildi.

Emir Dursun, İzzet Baysal Caddes'inde annesi ile birlikte alışveriş yaptığı sırada kayboldu. Caddedeki bir işyerinin önünde ağlayan çocuğu fark eden esnaf durumu polise bildirdi. Caddeden geçenler ve çevredeki esnaf, küçük çocuğu sakinleştirmeye çalıştı. Çevredekiler çocuğa dondurma ve balon verdi. Daha sonra gelen polis ekipleri çocuğu da yanlarına alarak caddede annesini aramaya başladı. Yaklaşık yarım saat sonra çocuğun yengesiyle karşılaşıldı. Yengenin haber vermesiyle çocuğun annesi ve babası geldi. Polis, gelen Maya ve Ahmet Dursun çiftine çocuklarını teslim etti. Maya Dursun, oğluna sarılarak gözyaşı döktü. Polisler aileyi daha dikkatli olmaları konusunda uyardı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ahmet Dursun İzzet Baysal Bolu Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title