Haberler

Bolluk İçin Kendini, Bereket İçin Tasarrufu Keşfet

Güncelleme:

Bolluk ve bereketi yaşamında hissetmek isteyenler için, Türkiye'nin finansal okuryazarlık öncüsü Özlem Denizmen'den yol gösterici bir kitap daha:

"Bolluk ve Bereket için Yer Aç"


Türkiye'de "Finansal Okuryazarlık" hareketini başlatarak, yürüttüğü projeler, televizyon programları ve köşe yazıları ile her hafta milyonlarca kişiye bütçe yapmayı ve finansal refahı öğreten Özlem Denizmen'in üçüncü kitabı "Bolluk ve Bereket İçin Yer Aç" Destek Yayınları'ndan çıktı.


Daha önce "Cebinde Mucize Yarat" ve "Kartlarınla Mucize Yarat" kitaplarıyla okuyucuyla buluşan Özlem Denizmen, yeni kitabında bolluk ve bereketin formülünü vererek para ile olan ilişkinin gizli detaylarını açıklığa kavuşturuyor. Her alanda, zamandan, eşyadan, paradan tasarruf yapmanın önemini fark ettiriyor. Paylaşma ile gelen bolluk ve bereketin yollarını gösteren Denizmen, parayı ve tasarrufu analitik bir bakış açısıyla ele alıyor.


"Bolluk ve Bereket İçin Yer Aç", okuyucunun parayla kurduğu ilişkiyi sorgularken, kişileri önce kendilerini tanıyarak tüketim alışkanlıklarının nelerden kaynaklandığını bulmaya yönlendiriyor. Bolluk ve bereket için önce kişiyi mutlu edecek gerçek değerlerin tanımlanması, ihtiyaçlarını buna göre belirlenmesi gerektiğini anlatan Denizmen, başkalarının yaşamları ve talepleri ile yapılan harcamalar nedeniyle oluşan "yetmeme" duygusunu yenmenin yöntemlerine odaklanıyor.


Özlem Denizmen, okuyucuyu paranın fiziksel ve duygusal taraflarıyla buluştururken, zengin olmanın sadece para sahibi olmaya bağlı olmadığını, alışkanlıklar değiştiğinde ve verdiği tasarruf yapılabilecek 175 "pratik" tavsiye ile bereketin kaçınılmaz olduğunu söylüyor.

"Bolluk ve Bereket İçin Yer Aç", dönüp tekrar tekrar okuyacağınız bir başucu kitabı niteliğinde.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Özlem Denizmen Türkiye Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title