Haberler

Bölgesel Uçak Projesi - Snc Üst Yöneticisi Özmen

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ- High Tech Port by MÜSİAD Qatar gala yemeği - Konuklardan detaylar- SNC üst yöneticisi Fatih Özmen'in konuşması Bölgesel Uçak Projesi- SNC Üst Yöneticisi Özmen: "Çok iyi bir safhadayız. Temel atmak üzerine hazırlıklarımız son safhalarda"- "Bu önemli teknolojik gelişmenin sadece Türkiye'de değil, tüm İslam ülkeleri, tüm Afrika, bölge ve Ortadoğu'da ekonomik sıçramaya yol açacağına inanıyoruz" ABD merkezli uzay ve havacılık sistemleri şirketi Sierra Nevada Corporation'ın (SNC) Üst Yöneticisi Fatih Özmen, Bölgesel Uçak Projesi'ne ilişkin, "Çok iyi bir safhadayız. Temel atmak üzerine hazırlıklarımız son safhalarda" dedi. Özmen, High Tech Port by MÜSİAD Qatar Fuarı ile 19. Uluslararası İş Forumu kapsamında düzenlenen gala yemeğinde, mesleğinde yakaladığı başarı hikayesini anlattı.ABD'ye 35 yıl önce öğrenci olarak yabancı dili ve parası olmadan gittiğini ifade eden Özmen, iş hayatına sıfırdan başladığını vurguladı. Özmen, daha sonra kurdukları SNC'nin yakalanan başarıyla bir kaç milyar dolarlık ciroya eriştiğini dile getirdi.Bölgesel Uçak Projesi'nin kendilerine kısmet olduğunu belirten Özmen, şunları kaydetti: "Bu olay Cumhurbaşkanımızın bir kaç yıl önce San Francisco'daki teşvikiyle başladı. Almanya'da olan şirket, teknoloji alanındaki ilişkilerimiz ve Türkiye'nin istediği Bölgesel Uçak Projesi ile hepsi bir araya geldi. Çok iyi bir safhadayız. Temel atmak üzerine hazırlıklarımız son safhalarda. Bu önemli teknolojik gelişmenin sadece Türkiye'de değil, tüm İslam ülkeleri, tüm Afrika, bölge ve Ortadoğu'da ekonomik sıçramaya yol açacağına inanıyoruz.Pazar araştırması yapıldığında özellikle bizim bölgemizde bu tip uçaklara çok ihtiyaç var. Çünkü her uçak her havaalanına inemiyor."TRJet'in heyecan verici bir proje olduğunu vurgulayan Özmen, söz konusu projenin Türkiye ile Katar'daki küçük şehirler arasındaki taşımacılığı teşvik edebilecek potansiyel taşıdığını dile getirdi. Özmen, "Dünyanın en iyi ülkeleriyle rekabet edebilecek, hatta onları geçebilecek bir projede yer almaktan gurur duyuyorum" diye konuştu.Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Genel Başkanı Nail Olpak ise söz konusu fuarın başarıyla gerçekleştirildiğini belirterek, başta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere tüm emeği geçenlere teşekkür etti.

Kaynak: AA / Güncel

Fatih Özmen Türkiye Afrika Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri CANLI izle! 28 Mart İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title