Haberler

Bölgesel Kros Ligi'nde HBB'den Üstün Başarı

Hatay Büyükşehir Belediyesi(HBB) Spor Kulübü Atletizm Takımı, 16 Ekim günü Adana Yüreğir Eski Baraj Çamlığı Koşu Parkuru'nda düzenlenen Küçük ve Yıldızlar Bölgesel Kros Ligi'ne katılarak Hatay'ı temsil etti.


Hatay'ın spor anlamında önemli bir güç ve merkez haline gelmesine yönelik çalışmaları ile dikkat çeken Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın psikolojik, ruhsal ve bedensel gelişimlerine destek sağlamak vatana millete hayırlı bireyler kazandırmak amacıyla destek vermeye devam ediyor.

HBB SPOR KULÜBÜ ATLETİZM TAKIMI'NDAN ÜÇ KATAGORİDE BİRİNCİLİK

Adana, Osmaniye, Hatay, Niğde, Aksaray, Mersin ve Karaman'dan toplam 131 sporcunun katıldığı turnuvaya damgasını vuran Hatay Büyükşehir Belediyesi(HBB) Spor Kulübü Atletizm Takımı küçük erkekler, yıldız kızlar ve yıldız erkekler takım sıralamasında birincilik elde ederek en başarılı takımı oldu.

Ferdi ve takım sıralamasında dereceye giren sporcu ve kulüplere kupa ve madalyalarını Gençlik Hizmetleri ve Spor Şube Müdürü Halit Yılmazel, Yüreğir Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Ekrem Ulu, Bölgesel Kros Ligi Sorumlusu Halil Oğuz, Atletizm İl Temsilcisi Abdulkadir Uğur ile müsabakaya katılan sporcu antrenörleri verdi.

ÖLÇER: BAŞKANIMIZIN DESTEĞİ İLE İYİ SPORCULAR YETİŞTİREREK SPOR ŞEHRİ OLMA YOLUNDA İLERLİYORUZ"

Hatay Büyükşehir Belediyesi(HBB) Spor Kulübü'nün bölge ve ülke genelinde elde ettiği başarılardan dolayı oldukça mutlu olduğunu açıklayan HBB Spor Kulübü Atletizm Takımı Antrenörü Senem Ölçer, "Başkanımızın desteği ile iyi sporcular yetiştirerek spor şehri olma yolunda ilerliyoruz. Bölgesel turnuvanın en iyi takımı biz olduk. Daha büyük turnuvalarda da ilimizi başarıyla temsil etmek istiyoruz. Bizlere vermiş olduğu destekten dolayı Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş'a ve HBB Spor Kulübü Başkanı Serdar Güven'e çok teşekkür ederim" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Yüreğir Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title