Haberler

Bölgesel Amatör Ligi

BAL 2. Grup takımlarından Yolspor, Cizre Basraspor ile deplasmanda yapacağı ligin son maçından galibiyetle ayrılmak istiyor.

Bölgesel Amatör Ligi (BAL) 2. Grup takımlarından Yolspor, Cizre Basraspor ile deplasmanda yapacağı ligin son maçından galibiyetle ayrılmak istiyor.

Yolspor Teknik Direktörü İbrahim Tungaç, yaptığı açıklamada, ligin bitimine iki hafta kaldığını ancak yarın yapacakları Cizre Basraspor maçıyla kendileri için sezonun tamamlanacağını söyledi.

Tungaç, "Ligin tamamlanmasına iki hafta var. Ama biz yarın yapacağımız Cizre Basraspor maçıyla sezonu tamamlayacağız. Çünkü ligin son karşılaşmasını fikstür gereği yapmayacağız. Bu nedenle yarınki Cizre Basraspor maçı bizim için ligin son müsabakası olacak. Deplasmanda yapacağımız bu maçtan puan veya puanlarla ayrılıp lige puanla veda etmek istiyoruz" dedi.

Tungaç, ligde hiçbir iddialarının olmadığını ve bu nedenle sezonu rahat bir şekilde kapatacaklarını sözlerine ekledi. - Diyarbakır

Kaynak: AA / Yerel

Cizre Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title