Haberler

Zonguldak Kömürspor Çatalcaspor Maçına Hazırlanıyor

Güncelleme:

Bölgesel Amatör Ligde 10. grupta mücadele eden Zonguldak Kömürspor kendi sahasında oynayacağı Çatalcaspor maçı hazırlıklarını sürdürüyor.

Bölgesel Amatör Ligde 10. grupta mücadele eden Zonguldak Kömürspor kendi sahasında Pazar günü oynayacağı Çatalcaspor maçı hazırlıklarını sürdürüyor.

Zonguldak Kömürspor Antrenörü Cahit Terzi antrenmanda yaptığı konuşmada, Çatalcayı yenip emanet bıraktıkları liderliği tekrar geri almak istediklerini belirtti. Terzi, "Sultangazi maçında oyuncular gerçekten iyi motive olmuşlardı. Buna tabi ki seyircimizin de etkisi çok büyüktü. Seyircimizin olması bize çok büyük güç veriyor. İçerdeki maçlarda zorlanmamızın en büyük sebebi seyircisiz oynamamız. Takım motive olamıyor ama buna rağmen içerdeki 2 maçı üç puanla kapattık. Sultangazi maçında belediye başkanımızda bize destek verdi, geldi. Onun desteği de çok büyüktü. Onun için emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Sultangazi maçını biz Pazartesi günü noktaladık, unuttuk. Bizim Pazartesi'nden itibaren Çatalca maçına motive oluyoruz. Çalışmalarımız o doğrultu da. İnşallah Çatalca'yı yenip o emanet bıraktığımız liderliği tekrar geri almak istiyoruz. Taylan bizim kendi çocuğumuz. Tabi biz onu sezon başında istemiştik. O biraz değişik transfer görüşmelerinde biraz anlaşma sağlanamadı ekonomik olarak. Ama şuan anlaştık. Zaten kendisi oyuncumuz. Transfere de girmiyor. Sadece lisansı bizde olacak. Çünkü transfer dönemi bitti biliyorsunuz. Kendi oyuncumuz olduğu için bir tek vize yaparak tekrar oynatabiliyoruz. Onun için bize güç verdi. Taylan'ın gelmesinden çok memnunum. Hem bir oyuncu olarak hem bir ağbi olarak hem de bir Zonguldaklı olarak çok memnunum. Hüseyin'in cezasına itiraz ettik. Bugün belli olacak, takipteyiz. İki tane sakatımız var. Ahmet Bağış ve Aytunç Topaloğlu. Başka bir eksiğimiz yok" dedi.

Ayrıca Zonguldak Kömürspor Futbolcusu Eren Üntürk ise "Bu hafta iyi hazırlandık. Liderle oynuyoruz. Kolay bir maç olmayacak ama biz kendimiz gibi oynadıktan sonra rakibin hiç önemi yok. Sahamızda bu maçı da alıp lider olmak istiyoruz. Bütün takım arkadaşlarıma güveniyorum" diye konuştu. - ZONGULDAK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Sultangazi Zonguldak Çatalca Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title