Haberler

Bölgenin Çitçi Temsilcileri Ankara'da

AK Parti Muş Milletvekili Faruk Işık, Van, Muş, Bingöl, Elazığ, Bitlis, Ağrı ve Tunceli'deki süt sığırcılığı ve hayvan üreticilerinin temsilcilerinden oluşan 40 kişilik heyeti, TBMM Toplantı Salonunda kabul etti.

AK Parti Muş Milletvekili Faruk Işık, Van, Muş, Bingöl, Elazığ, Bitlis, Ağrı ve Tunceli'deki süt sığırcılığı ve hayvan üreticilerinin temsilcilerinden oluşan 40 kişilik heyeti, TBMM Toplantı Salonunda kabul etti.

Işık, yaptığı yazılı açıklamada, süt sığırcılığı ve üreticilerinin sorununu çözmek amacıyla bölge milletvekillerinin, gelen heyetle Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz ile Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehmet Mehdi Eker'i ziyaret ettiklerini bildirdi.

Bakan Yılmaz ile yapılan toplantıya Ağrı Milletvekili Mehmet Kerim Yıldız, Bingöl Milletvekili Eşref Taş ve DAP İdaresi Başkanın da katıldığını belirten Işık, şunları kaydetti:

"Daha sonra Bakan Eker'i ziyaret ettik. Toplantıda her ilin temsilcisi bakana taleplerini ayrı ayrı iletti. Görüşmede, süt sığırcılığı ve hayvan üreticilerinin sorunlarının çözüme kavuşturulması için faiz affı ödemelerin 1 veya 2 yıl ertelenmesi için komisyon miktarlarının yeniden düzenlenmesi sonucuna varıldı. Yaşanan sorunların bir an önce ele alınması ve çözüme kavuşturulması için konunun takipçisi olacağız." - Muş

Kaynak: AA / Yerel

Ak Parti Bingöl Ağrı Muş Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title