Haberler

Bölge Kulüplerinden Tff'ye Çıkarma

Türkiye Futbol Federasyonu’nun (TFF) uygulamalarından rahatsız olan, bölge kulüplerine karşı adil bir yaklaşım gösterilmediğini öne süren Doğu ve Güneydoğu’daki profesyonel kulüplerin başkanları, TFF’ye yarın kritik bir çıkarma yapacak.

Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) uygulamalarından rahatsız olan, bölge kulüplerine karşı adil bir yaklaşım gösterilmediğini öne süren Doğu ve Güneydoğu'daki profesyonel kulüplerin başkanları, TFF'ye yarın kritik bir çıkarma yapacak.

Yeni Diyarbakırspor - Denizli Büyükşehir Belediyespor Spor Toto 3. Lig 2. Grup Play-Off yarı final rövanş maçında hakem Hüseyin Sabancı'nın uzatma dakikalarında konuk takıma verdiği penaltı kararına tepki gösteren bölge kulüpleri, geçen hafta Diyarbakır'da bir araya gelerek yeşil-kırmızılı kulübe destek vermişti. Aralarında Yeni Diyarbakırspor, Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor, Batman Petrolspor, Cizrespor ve Dersimspor'un başkanlarının yer aldığı heyet, TFF Başkanı Yıldırım Demirören'le bir araya gelecek. Görüşmede ağırlıklı olarak TFF'nin uygulamaları ve yaklaşımından kaynaklanan rahatsızlıkların dile getirileceği öğrenildi. Adil olmayan ve haksız rekabet içeren uygulamalar nedeniyle bölgede profesyonel futbolun bitme noktasına geldiğine dikkat çekilerek, bunun önüne geçilmesi istenecek. Görüşmede başta hakem atamaları ve liglerin statüsü olmak üzere birçok uygulamaya dikkat çekilmesi bekleniyor. - DİYARBAKIR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Büyükşehir Belediyespor Diyarbakırspor Denizli Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 25 Nisan Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Nisan dün gece deprem mi oldu? ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title