Haberler

Boks Milli Takımı'nın Ayvalık Kampı Başladı

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Antrenman öncesi yapılan toplantı detayları Milli takım sporcularının antrenmanlarından detaylar Türkiye Boks Federasyonu Başkanı Eyüp Gözgeç ile röportaj Boks Milli Takımı Antrenörü Seyfullah Dumlupınar ile röportaj Boks Milli Takımı'nın Ayvalık kampı başladı Milli boksörler, çalışmalarını salon ve kumsalda sürdürüyor Boks Milli Takımı, Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde kampa girdi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Antrenman öncesi yapılan toplantı detayları

Milli takım sporcularının antrenmanlarından detaylar

Türkiye Boks Federasyonu Başkanı Eyüp Gözgeç ile röportaj

Boks Milli Takımı Antrenörü Seyfullah Dumlupınar ile röportaj Boks Milli Takımı'nın Ayvalık kampı başladı

Milli boksörler, çalışmalarını salon ve kumsalda sürdürüyor

Boks Milli Takımı, Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde kampa girdi.

Vilayetler Hizmet Birliği Ayvalık Eğitim ve Dinlenme Tesisleri'nde 15 gün sürecek kampa katılan boksörler, çalışmalarını salon ve kumsalda aralıksız sürdürüyor.

Türkiye Boks Federasyonu Başkanı Eyüp Gözgeç, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 2016 Rio Olimpiyatları için 5 sporcunun vize aldığını ve Türkiye'yi temsil edeceğini söyledi.

Ayvalık'ta iklim koşullarının kamp için çok müsait olduğunu dile getiren Gözgeç, şunları kaydetti:

"16 Haziran'da Bakü'de yapılacak Dünya Boks Elemeleri var. Oraya 5 sıklette katılacağız. Ayrıca 3 ay sonra Rio Olimpiyatları var. Ayvalık'ta iyi bir ortam var, gerek iklim ve konaklama imkanları iyi. Tabi salon olarak yeterli bir durum yok. Buradaki mekanda bunu gidermeye çalışıyoruz. Bundan sonra Kastamonu Kadıdağı'nda çalışmalarımıza devam edeceğiz."

Boks Milli Takımı Antrenörü Seyfullah Dumlupınar ise Rio'dan madalyalarla dönmek istediklerini anlattı.

Milli takımda dünya şampiyonu iki sporcu bulunduğunu ifade eden Dumlupınar, "Moraller çok yüksek. Olimpiyat vizesi alan sporcularımız 64 kiloda Batuhan Gözgeç, 69 kiloda Onur Şipal, 81 kiloda Mehmet Nadir Ünal, 75 kiloda Adem Kılıçcı ve 91 kiloda Ali Eren Demirezen." diye konuştu.

Kaynak: AA / Spor

Dumlupınar Türkiye Ayvalık Eyüp Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title