Haberler

Boğulmaktan Son Anda Kurtuldu

Bursa'nın Mudanya ilçesinde denizde boğulma tehlikesi geçiren genç, Sahil Güvenlik ekipleri tarafından son anda kurtarıldı.

Olay, saat 18.30 sıralarında Mudanya ilçesi Burgaz Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, arkadaşlarıyla birlikte denize giren 18 yaşındaki Muhammet D., kısa süre sonra açıldığı bölgeden geri dönemedi. Boğulma tehlikesi yaşayan genç için arkadaşları Sahil Güvenlik ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen Sahil Güvenlik ekiplerinin son anda ölümden kurtardığı genç, Mudanya Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Hayati tehlikesi bulunan Muhammet D., daha sonra Çekirge Devlet Hastanesi'ne sevk edildi.

Yetkililer yaz dönemlerinde boğulma vakalarının arttığını, bu konuda dikkatli olunması gerektiğini söyledi.

ARABADAKİ ÇANTASI ÇALINTI

Bursa'nın bir başka sahil ilçesi Gemlik'te ise içinde 400 lira ve değerli eşyalarının bulunduğu çantayı arabada bırakarak denize giren A.C.S., geri döndüğünde arabasının kelebek camının kırık olduğu ve çantasının çalındığını fark etti.

Yaşanan her iki olayla ilgili soruşturma başlatıldı. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Mudanya Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title