Haberler

Boğulma Tehlikesi Geçiren Çocuğu Polis Kurtardı

Adana'da serinlemek için girdiği sulama kanalında bilinçsizce sürüklenen 13 yaşındaki Civan Abdi'yi gören bir polis memuru can simidi attı.

Adana'da serinlemek için girdiği sulama kanalında bilinçsizce sürüklenen 13 yaşındaki Civan Abdi'yi gören bir polis memuru can simidi attı. Olayı gören 14 yaşındaki Ahmet Özen de suya girerek Abdi'nin boynuna can simidini geçirip kurtarılmasına yardım etti.

Olay, dün saat 16.00 sıralarında merkez Yüreğir İlçesi'ne bağlı Levent Mahallesi'nden geçen Devlet Su İşleri'ne ait sulama kanalında meydana geldi. Civan Abdi, serinlemek için girdiği sulama kanalında yorulup su yutmaya başlayınca bilincini yitirdi. Bölgede devriye görevi yapan polis memuru Mehmet Emin, sulama kanalında bir çocuğun sürüklendiğini fark etti. Polis aracından inen Mehmet Emin, çocuğa can simidi attı. Bilinçsiz olan Abdi, can simidine tutunamadı. Bu sırada kalabalığı görerek olay yerine gelen Ahmet Özen de suya atladı. Ahmet Özen, can simidini Abdi'nin boynuna geçirerek sudan çıkarılmasına yardım etti.

POLİS MEMURU HAYATA DÖNDÜRDÜ

Çocuğun nefes almadığını fark eden polis memuru Emin, suni teneffüs ve kalp masajı yaptı. Polis memurunun müdahalesiyle hayata dönen Civan Abdi, ambulansla Adana Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Abdi'nin sağlık durumunun iyi olduğu bildirilirken polis memuru Emin ile Ahmet Özen hatıra fotoğrafı çektirdi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ahmet Özen Yüreğir 3. Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 25 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Ziraat Türkiye Kupası ikinci maçlar ne zaman? ZTK rövanş maçları ne zaman oynanacak? Muhtarlıklar kalkıyor mu? Türkiye'de kaç muhtar var, maliyeti ne kadar? Son seçim anketi! Bu pazar seçim olsa hangi parti yüzde kaç oy alır? Manchester United Sheffield United maçı CANLI izle! 24 Nisan MANU Sheffield United maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Toz taşınımı nedir, ne zaman olacak? Toz taşınımı hangi illerde olacak? Muharrem ayı ne zaman 2024? Aziz Yıldırım aday mı 2024? Taraftarlar Aziz Yıldırım'ın aday olması için binlerce paylaşım yaptı Everton Liverpool maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Everton Liverpool maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Everton Liverpool maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Everton Liverpool maçı kaç kaç, canlı maç skoru!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title