Haberler

Boğulduğu Sanılan Üniversite Öğrencisi Gölde Aranıyor

Eğirdir Gölü'ne girdikten sonra kendisinden bir daha haber alınamayan üniversite öğrencisi için gölde arama çalışması başlatıldı

Eğirdir Gölü'ne girdikten sonra kendisinden bir daha haber alınamayan üniversite öğrencisi için gölde arama çalışması yapılıyor.

Eğirdir Belediyesi ekipleri, Eğirdir Gölü'nün kenarındaki Altınkum Plajı'nda şezlonglarda elbise bulunması üzerine plaj çevresine inceleme yaptı. İncelemede elbisenin sahibini bulamayan ekipler, plajdaki şezlong satıcısı ile yaptığı görüşmede elbiselerin akşam saatlerinde göle giren bir kişiye ait olabileceğini öğrendi.

Elbisede Kadir Keskin (26) adına düzenlenmiş kimlik bulan belediye görevlileri, Keskin'e ulaşamayınca durumu polise bildirdi. Çalışma başlatan ekipler, görgü tanıklarının ifadeleri doğrultusunda Keskin'in denize girdikten sonra bir daha çıktığının görülmediğini belirledi.

Bunun üzerine Keskin'in boğulmuş olabileceğini düşünen ekipler, dün akşam arama çalışması başlattı. İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü ekipleri, sonar cihazları ile gölde arama çalışması yaptı. Balıkçılar gölde, vatandaşlar da kıyıda aramaya destek verdi.

Hava muhalefeti nedeniyle zaman zaman durma noktasına gelen arama faaliyetine 5 kişiden oluşan Antalya Emniyet Müdürlüğü Sualtı Grup Amirliği ekibi de katıldı.

Yüzme bilmiyor

Arama çalışmalarının devam ettiği plajda incelemelerde bulunan Eğirdir Kaymakamı Yalçın Yılmaz, Kadir Keskin'in gölde boğulmuş olabileceği ihtimali üzerine başlatılan arama çalışmalarının sürdüğünü belirtti.

Aramaya katılan ekip sayısının artacağını ifade eden Yılmaz, "Temennimiz boğulma ihtimalinin gerçek olmaması. Diğer seçenekler de değerlendiriliyor. İnşallah  elim bir hadise gerçekleşmez. Temennimiz çıkıp gelmesi. Ekiplerimizin bize söylediği, hava şartlarının arama çalışmalarını zorlaştırdığı yönünde. Dün çok daha zordu. Bugün nispeten daha iyi. Her şeye rağmen arama devam ediyor" dedi.

Keskin'in babası Kazım Keskin ise dünden bu yana eşi ve çocukları ile arama çalışmalarını takip ettiklerini söyledi.

Oğlu ile en son 5 gün önce görüştüklerini belirten Keskin, "Oğlumuz yüzme bilmiyordu. Okulda derslerden dolayı sıkıntıları vardı, morali bozuktu. Bir de arkadaşlarıyla sorunları olduğunu söyledi. Umudumuz var. Belki  denizde olmayabilir. Boğulma süsü de vermiş olabilir" diye konuştu.

Öte yandan Keskin'in, Süleyman Demirel Üniversitesi (SDÜ) Tesisat Öğretmenliği Bölümü son sınıf öğrencisi olduğu öğrenildi. - Isparta

Kaynak: AA / Yerel

Kadir Keskin Altınkum Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Yavaş mı Altınok mu? Ankara anket sonuçlarında hangi aday önde? Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title