Haberler

Boğularak Ölen Polis ve Arkadaşı Toprağa Verildi

Osmaniye Emniyet Müdürlüğü'nde görevli polis memuru Mehmet Coşkun arkadaşı Mücahit Kaya ile birlikte dün Hatay'ın Erzin İlçesi'ne gitti ve Burnaz Sahili'nde lastik botla açıldı.

Osmaniye Emniyet Müdürlüğü'nde görevli polis memuru Mehmet Coşkun arkadaşı Mücahit Kaya ile birlikte dün Hatay'ın Erzin İlçesi'ne gitti ve Burnaz Sahili'nde lastik botla açıldı. Bir süre sonra botun alabora olmasıyla suya düşen Coşkun ve Kaya boğularak yaşamını yitirdi. Sudan çıkarılan polis memuru ile arkadaşının cesetleri, otopsi işleminin ardından memleketleri Kahramanmaraş'ın Andırın İlçesi'ne gönderildi.

Evli ve 1 çocuk babası olan polis memuru Mehmet Coşkun için Andırın'ın Boşdoğan Mahallesi'nde tören düzenlendi. Coşkun için düzenlenen cenaze törenine; Andırın Kaymakamı Alper Çifci, Belediye Başkanı Baki Tezcan, Kahramanmaraş ve Osmaniye Emniyet Müdürlüğü'nden yetkililer, meslektaşları ve yakınları katıldı. Cenazede gözyaşı döken polis memurunun fenalaşan eşi Figen Coşkun'a ambulansta müdahale edildi. Polis memurunun 8 yaşındaki kızı Aysel ise "Ben babamı istiyorum" diye ağlayarak törene katılanları duygulandırdı.

İlçe Müftüsü Tayyip Koçer'in kıldırdığı cenaze namazının ardından mahalle mezarlığına defnedildi.

Polis memuru Coşkun ile birlikte yaşamını yitiren Mücahit Kaya ise Andırın Merkez Cami'sinde yakınlarının katılımıyla kılınan cenaze namazının ardından ilçe mezarlığında toprağa verildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mücahit Kaya Osmaniye Andırın Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500

Yorumlar (8)

tuğba:

Rabbim ailelerine sabır versin.Mekanları cennet olsun

1
1
yanıtYanıtla
MUHAMMED KARCI:

ALLAH mekanını cennet etsin gardaş yakışmayan bir ölüm oldu ama elden ne gelir.hepimizin içini yaktın gardaş söyleyecek birşey bulamıyorum hepimizin yüreği yanık.ALLAH ailene yakınlarına bize sabır versinn..

1
0
yanıtYanıtla
HARUN KURTGÖZ:

Allah rahmet etsin kederli ailelerinin başı sağ olsun

0
0
yanıtYanıtla
Nevzat İNCE (Gaziantep):

ALLAH (CC) Meslektaşımın ve diğer kardeşimizin mekanını cennet eylesin, ALLAH kederli ailelerine sabır ihsan etsin inşaallah.

0
0
yanıtYanıtla
cemal karadağlı:

allahtan rahmet diliyorum yakınlarına baş sağlığı sabırrlar ihsan etmesini diliyorum mekanı cennet olsun kardeşimizin

0
0
yanıtYanıtla
kadir kürtül:

allah rahmet eylesin aylesine allah sabırlar ihsan eylesin .tüm eminiyet mensuplarının başı sagolsun.

0
0
yanıtYanıtla
Adem KARA:

Rabbim meslek taşımın ve komsum Mücahit kardeşimin mekanını cennet eylesin... Ailelerine sabır ihsan eylesin...

0
0
yanıtYanıtla
nebi:

ALLAH rahmet eylesin mekanları cennet olsun kardeşlerimizin

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title