Haberler

Boğazlıyan Sanayi Sitesi'nde Kaldırım İşgalleri Önlenecek

Boğazlıyan Belediye Başkanı Hamdi Erdal, sanayi sitesinde kaldırım işgallerini önlemek için Boğazköy Sanayi Sitesi Kooperatifi ile çalışma başlattıklarını bildirdi.

Boğazlıyan Belediye Başkanı Hamdi Erdal, sanayi sitesinde kaldırım işgallerini önlemek için Boğazköy Sanayi Sitesi Kooperatifi ile çalışma başlattıklarını bildirdi.

Erdal, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Sanayi Sitesi Kooperatifinin çalışmalarını yakından takip ettiğini söyledi.

Sanayi Sitesi'nde kaldırım işgalleri olduğunu ifade eden Erdal, "Bırakın kaldırımları, yollar bile işgal edilmiş durumda. Sanayi Sitesi Kooperatifi de bu konuda kararlı. Kooperatif yönetiminin aldığı bazı kararlar var. Bu kararların uygulanması gerekir ama şu anda kaldırım ve yollar işgal edilmiş durumda. Buna müsaade etmeyeceğiz." dedi.

Sanayi Sitesi'nde de yeni içme suyu şebekesiyle yol ve kaldırım çalışmasının ivedi bir şekilde başlayacağını dile getiren Erdal, şöyle devam etti:

"Bu çalışmalarımız tamamlandıktan sonra şimdiden söyleyeyim kaldırım ve yollarda bu tür kötü manzaralar olmayacak. Sanayi esnafımızın hem görüntü kirliliği, hem de ulaşımda aksama olmaması için buna dikkat edeceğine inanıyorum ama dikkat etmeyenler ve uyarılara rağmen yol ve kaldırım işgaline devam edenlere idari para cezası ve sonrasındaysa savcılığa suç duyurusunda bulunulacak. Bu konuda kooperatif yönetimi de kararlı. İnşallah daha düzenli, daha temiz bir sanayi sitesine hep birlikte imza atacağız."

Boğazköy Sanayi Sitesi Kooperatifi Başkan Burhan Altun da hiçbir sanayi esnafını incitmeden, kırmadan bazı durumları idare ettiklerini anlattı.

Altun, "Bundan sonra bakanlığın kesin emri var. Dükkanların depo olması, yol ve kaldırımların işgal olması gibi durumlara izin verilmeyecek. Bundan sonra bu yetkiyi kullanmamız gerekiyor. O yüzden sanayi esnafımızın da bize gereken desteği vereceğine inanıyoruz." ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA / Güncel

Burhan Altun Hamdi Erdal Boğazlıyan Boğazköy Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title