Haberler

Boğazından Yarım Kilo Guatr Bezi Çıktı

Kayseri'de Guatr Rahatsızlığı Olan Bir Hastaya Yapılan Ameliyatta, Boğazından Yarım Kilo Ağırlığında Guatr Bezi Çıkartıldı

Kayseri'de guatr rahatsızlığı olan bir hastaya yapılan ameliyatta, boğazından yarım kilo ağırlığında guatr bezi çıkartıldı. Yaklaşık 10 yıldır boğazında şişlik bulunduğunu söyleyen 55 yaşındaki Şahander Yılmaz, rahatsızlığının son 3 yıl içinde hızlı bir şekilde arttığını belirterek şunları söyledi:

'Boğazımdaki guatr sürekli büyüyordu. Gittiğim hastanelerde ameliyatımın çok riskli olacağı söylendi. Her şeyi göze alıp ameliyat olmaya karar verdim. Şimdi çok rahatım.'

Ameliyatı gerçekleştiren Özel Tekden Hastanesi Genel Cerrahi uzmanı Op. Dr. Turgut Köse ise 'Şahander hanımın boğazında dev bir guatr olduğunu tespit ettik. Ameliyat başarılı geçti. Hastamız kısa sürede sağlığına kavuştu. Nefes alıp vermesi artık kolay olacak' diye konuştu.

(VED-İÇR-EA) - KAYSERİ

Kaynak: AA / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title