Haberler

Boğazın Boğası Korkuttu (2)

Sağlık DURUMU İYİ Silifke Devlet Hastanesi'ndeki tedavisinin ardından evinde dinlenen Sinan Şamil Sam, sağlık durumunun iyi olduğunu, nakil için organ beklediğini söyledi.

Sağlık DURUMU İYİ

Silifke Devlet Hastanesi'ndeki tedavisinin ardından evinde dinlenen Sinan Şamil Sam, sağlık durumunun iyi olduğunu, nakil için organ beklediğini söyledi. Kızları Defne ve Nilüfer ile birlikte ilçede bulunan yazlığında tatilini geçiren Sam, "Geçtiğimiz hafta rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldım. 3 gün yoğun bakımda kaldım ancak şu an kendimi daha iyi hissediyorum. Sağlık Bakanlığı organ nakli için sıraya koydu. Şu an için bekliyorum ancak durumum şu an da iyi. Eşim ve çocuklarım ile birlikte Silifke'de tatil yapıyorum. Burada dinleniyorum, bunun yanında güvercinlerim var ve onlarla ilgileniyorum" diye konuştu.

DEVLET ŞEREF MADALYASINI LAYIK GÖRMEDİLER

Profesyonel boks kariyerinde 2 kez dünya, 8 kez de Avrupa şampiyonu olduğunu hatırlatan Sam, uzun zaman önce Devlet Şeref Madalyası alması gerekti ancak halen alamadığını belirterek, "Olimpiyat ve dünya şampiyonlarına devletin sağladığı olanaklardan yararlanamıyorum. Kanuni yönden hakkım olduğu halde bu madalyayı bize layık göremediler veya göremediler, 3 seneden fazla oldu bütün evraklarını tamamladım" diye sitemde bulundu.

Sinan Şamil Sam'ın en büyük destekçisi olan eşi Funda Sam ise, "İnternet sitelerinde çıkan haberlere istinaden görüldüğü üzere eşim bugün hastanede yatmıyor. Tedavisi devam ediyor ve eşimin sağlık durumu iyi, durumunun daha iyi olacağına inanıyorum" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Sinan Şamil Sam Silifke Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title