Haberler

Bulut İnşaat, Geçmiş Projelerinde Günde 10 Tl'ye 10 Yıl Vadeli

Güncelleme:

Bulut İnşaat, geçmiş projelerinde günde 10 TL'ye 10 yıl vadeli, 3 çocuk sahibi ailelere 3+1 daireyi %33 indirimle vermesiyle dikkat çekti.

Kentsel dönüşümde de yer alan marka şimdilerde dört dörtlük bir kampanya ile müşterilerini karşılıyor.

Bahçeşehir'de evviva Nirvana'nın %15'i peşin, kalanı teslimde ödenebiliyor; Esenyurt'ta evviva Millenium %10'u peşin, kalanı 60 ay vadeyle; Tekirdağ'da evviva RealCity bugün alınıp, faizsiz 10 yılda; Kıbrıs'ta evviva Kalamış Villaları'nda 240 m2 villa 95.000 Sterlin, 10.000 gbp peşin, 85.000 GBP teslim alınca ödenebiliyor.

Evviva Nirvana ile daire kavramı yeni bir anlam kazanıyor

Evviva konsept projeleriyle sektörün öncülerinden olan Bulut İnşaat, dev bir projeyle ev kavramının çok ötesine geçiyor. Yeni bir yaşam alanı için tüm detayları düşünen Bulut İnşaat, evviva Nirvana daireleriyle bilinen kavramları değiştiriyor. Yaklaşık 43.000 m2 alana kurulan evviva Nirvana'da 2 adet residence kule, 5 adet konut bloğu ve 20 özel villayla ayrıcalıklı bir hayat tasarlanıyor.

Tamamı kapalı otopark olan bloklarda blok bazında ısıtma, 7/24 özel resepsiyonlu güvenlik kameraları, spor alanları, kapalı ve açık yüzme havuzları, 7/24 spor yapma şansı, sağlık kabinleri, 7/24 hemşire, hayvan barınakları ve veteriner projenin önemli özellikleri arasında yer alıyor.

Gerçek yaşam alanı, gerçek bir şehir: evviva Real City

Tekirdağ'da deniz manzarasıyla dikkat çeken evviva Real City projesi; daire içlerinde birinci sınıf malzemelerden oluşan mutfak, banyo ve odalarıyla modern şehir hayatının yansıması oluyor. 1. etabı satışa sunulan, 150.000 m2 alan üzerinde 100 adet binadan oluşan evviva Real City'de 2000 adet daire bulunuyor.

6 ana girişten oluşan projede ayrıca 40 adet dükkan ve 2 adet site içi kafe yer alıyor. Tekirdağ'ın merkezinde yüze yakın bina ile dikkat çeken projede binaların tamamının altında kapalı otopark yer alıyor. Otopark alanının üzerinde her türlü sosyal alanıyla tam bir kentsel dönüşüm örneği olan proje, yeşillik alanı ve deniz manzarasıyla farklılaşıyor.

Sultanlara layık konaklar; evviva Kalamış Villaları

Kuzey Kıbrıs'ın eşsiz projesi evviva Kalamış villaları, oluşturulan yeni konsept ile ihtiyaç sahiplerine ulaşıyor. Kıbrıs'ın en güzel bölgesi Çatalköy mevkiinde yer alan proje bir yanı deniz, bir yanı dağ olmasıyla dikkat çekiyor. 5 farklı villa seçeneği ile öne çıkan proje yaşama değer katıyor. Yolları ve yeşil alanlarıyla 150.000 m2'lik bir alana kurulu evviva Kalamış Villaları'nda her biri 700 m2 ile 800 m2 üzerine ikişer katlı 240m2 ile 310m2 arasında değişen havuzlu villa seçenekleri müşterilerin tüm ihtiyaçlarını karşılıyor.

Çatalköy'de 105 villadan oluşan büyük kompleks, 120 dönüm arazi içerisinde; çocuk parkları, mangal alanları, büyük toplantılar, nişan, düğün ve doğum günlerini kutlamak için havuz başı alanı, güvenlik ve sağlık önlemleriyle sultanlara layık seçenekler sunuyor.

Şehrin merkezinde çok özel bir proje; evviva Millenium

Yaşam alanları için tüm detayları düşünen Bulut İnşaat, evviva Millenium projesi ile müşterilerine şehir merkezinin içinde bir yaşam alanı sunuyor. Havalimanına sadece 20 dakika uzaklıkta olan evviva Millenium, E5 karayoluna paralel konumuyla İstanbul'un her yerine kolaylıkla ulaşabilmeye imkan veriyor.

Evviva Millenium'da yer alan açık ve kapalı yüzme havuzu, sosyal tesisleri, fitness, yüzme havuzu, çocuk parkları, kamelya, kapalı otoparkı, gezi ve spor alanları kişilere istediği huzur ve konforu veriyor. Daire içlerinin ferahlığıyla ön plana çıkan evviva Millenium, modern site tarzının revaçta olduğu bölgede müşterilerini ağırlıyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Bahçeşehir Tekirdağ Kalamış Kıbrıs Emlak Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title