Haberler

Boğaziçi Caz Korosundan Müzik Ziyafeti

Boğaziçi Caz Korosu, Adnan Menderes Üniversitesi'nde verdiği konserde Aydınlılara müzik ziyafeti çekti.

Boğaziçi Caz Korosu, Adnan Menderes Üniversitesi'nde verdiği konserde Aydınlılara müzik ziyafeti çekti.

Adnan Menderes Üniversitesi Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı'nın Çarşamba etkinlikleri kapsamında organize etmiş olduğu konser kapsamında Boğaziçi Caz Korosu, ADÜ Atatürk Kongre Merkezi Maiandros Salonu'nda unutulmaz bir resital sundu.

ADÜ çalışanlarının yoğun ilgi gösterdiği etkinliğe Vali Yardımcısı Celal Ulusoy, ADÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr.Cavit Bircan, ADÜ Genel Sekreteri Nazmi Zarifi Gürkan ve öğrenciler katıldı.

Boğaziçi Caz Korosu, 2007-2011 yılları arasında Masis Aram Gözbek şefliğinde Boğaziçi Üniversitesi Müzik Kulübü (BÜMK) bünyesinde çalışmalarını sürdürmekte iken Türkiye'nin gündeminde önemli bir yer eden 'metroda mini konser' sürecinin yaşandığı dönemde Boğaziçi Üniversitesi ile yollarını ayırdı. "Boğaziçi Caz Korosu" adıyla, Avusturya'da düzenlenen Dünya Koro Şampiyonası'na katılarak 2 dalda 'Dünya Şampiyonluğu' ve 1 dalda 'Dünya İkinciliği' kazandı. Şu an Boğaziçi Caz Korosu, Ekim ayı itibariyle kulüp bünyesinde tamamen farklı bir ekip ve şef ile oluşturulan BÜMK Caz Korosu 2012 kadrosundan bağımsız bir şekilde yoluna devam ediyor. Boğaziçi Caz Korosu, yenilenmiş kadrosuyla yoğun konser takvimini sürdürüyor ve bir yandan davet aldığı dünyaca ünlü festivallere ve yarışmalara katılmayı sürdürüyor.

Adnan Menderes Üniversitesi'nde gerçekleştirilen konserde, salonda bulunan misafirler koroyu dakikalarca ayakta alkışladı. Gecenin bitiminde kendilerine gösterilen ilgiye teşekkür eden Şef Masis Aram Gözbek, Adnan Menderes Üniversitesi'nde bulunmaktan ve kendilerine gösterilen ilgiden memnun kaldığı ifade ederek, bir başka etkinlikte tekrar buluşmayı ümit ettiklerini dile getirdi.

Boğaziçi Caz Korosuna konser anısına, Vali Yardımcısı Celal Ulusoy tarafından çiçeklerini takdim etti. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Adnan Menderes Üniversitesi Mustafa Kemal Atatürk Celal Ulusoy Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title