Haberler

Vahşice Öldürülen Necla'nın Katil Zanlısı, Boğazını Keserek İntihara Kalkıştı

Güncelleme:

Bir ay önce Zonguldak'taki evinde boğazı kesilmiş halde bulunan 23 yaşındaki Necla Sağlam'ın katil zanlısı, cezaevinde boğazını ve bileklerini keserek intihara kalkıştı.

Zonguldak'ta bir ay önce başına poşet geçirilerek boğulduktan sonra boğazı kesilmiş halde bulunan 23 yaşındaki Necla Sağlam'ın katil zanlısı Tolga K., bulunduğu cezaevinde boğazını ve bileklerini keserek intihara kalkıştı.

EVİNDE ÖLÜ BULUNMUŞTU

Isparta'da okuduğu Büro Yönetimi ve Sekreterlik Bölümü'nden mezun olarak 8 ay önce Zonguldak'taki Türkiye Taşkömürü Kurumu'nda memur olarak göreve başlayan 23 yaşındaki Necla Sağlam'ın öldürülmesi olayında flaş gelişme yaşandı. Meşrutiyet Mahallesi Karadeniz Apartmanı'ndaki dairesinde yalnız yaşayan Necla Sağlam'ın başına poşet geçirilerek boğulduktan sonra boğazı kesilmiş halde bulunmasının ardından tesisatçı Tolga K. tutuklanmıştı.

BOĞAZINI, BİLEKLERİNİ KESEREK İNTİHAR ETTİ

Beycuma M Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'na gönderilen Tolga K.'nin boğazını, kollarını ve bileklerini keserek intihara kalkıştığı öğrenildi. Durumu ağır olan Tolga K., cezaevi yönetimi tarafından İstanbul'daki Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'ne sevk edildi.

OLAYDAN 23 GÜN SONRA TUTUKLANDI

Tolga K.'nin, cinayetten birkaç gün önce su tesisatındaki arızayı tamir etmek için Necla Sağlam'ın evine gittiği ortaya çıktı. Tolga K., mevcut delil durumu ve kuvvetli suç şüphesi nedeniyle 18 Mart 2016 tarihinde tutuklandı.

SUSMA HAKKINI KULLANMIŞTI

18 Mart 2016 tarihinde çıkarıldığı mahkemece tutuklanan Tolga K., Beycuma M Tipi Kapalı Cezaevi'ne gönderilmişti. 34 yaşındaki su tesisatçısı Tolga K., polisteki sabaha kadar süren sorgusunda, Cumhuriyet Savcılığı'nda ve sevk edildiği nöbetçi mahkemede susma hakkını kullanmıştı. Olayla ilgili hiçbir şekilde konuşmayan katil zanlısı Tolga K., tutuklandıktan altı gün sonra intihara kalkıştı.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

Türkiye Taşkömürü Kurumu Zonguldak Beycuma Isparta 3. Sayfa Haberler

500

Yorumlar (12)

SEDA:

anacığım sizin birşey yaptığınız yok bari bırakında bu pislikler kendini öldürsün onada engel olmayın

22
1
yanıtYanıtla
SUC VE CEZA:

BENCE O KADAR ÇABUK ÖLMESİN CEZA EVİ PARTILERINDE KULLANSINLAR BİRAZ BU TÜR İNSANLARI

13
0
yanıtYanıtla
polatalemdar:

güya Akli dengesinin yerinde olmadigini belirtip deli Raporu alarak cezayi ehliyetinin olmadigini kanitlamanin pesinde. Birakin ölsün.

10
1
yanıtYanıtla
Battalgazi:

Ölmemiş mi pislik.

8
2
yanıtYanıtla
Fırat23:

bırakın gebersin PİSLİK. ne diye kurtarıyorsunuz.

8
2
yanıtYanıtla
ellidokuz:

boşuna tedavi etmeyin bırakın ölsünki nejlanın ailesi biraz olsun rahatlasın.

6
2
yanıtYanıtla
leonMobil-IOS:

Kıysaydı iyi olurdu, yaşamasın zaten.

3
2
yanıtYanıtla
ka akıl:

bırakın ölsün neden hastaneye kaldırıyorsunuz neden böyle katilleri besliyorsunuz hayret

5
0
yanıtYanıtla
ellidokuz:

beycuma kapalı cezaevi nireeeeeeeeeeee bakırköy ruh sinir hastanesi nireeee.

3
1
yanıtYanıtla
bir kadın:

kuvvetli suç süphesi ile tutuklanmıs. adamın bişey itiraf ettiği yok. susma hakkını kullanıyormus. gerçekten bu adam mı öldürdü? ben anlamadım.

1
1
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title