Haberler

Boğaz Kesmeye Müebbet Hapis

Bursa'nın İnegöl ilçesinde, kavga ettiği şahsın boğazını keserek ölümüne sebep olduğu iddia edilen sanık müebbet hapse mahkum edildi.

26 Aralık 2014 tarihinde meydana gelen olayda, Mahmudiye Mahallesi Ömer Esin Sokak'taki bir dükkanın önünde kovanın içine koydukları odunları yakarak arkadaşları ile birlikte alkol alan Halil Efe ile o sırada yanlarına gelen Osman U. arasında çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Osman U., kavga sırasında Halil Efe'yi bıçakla boğazından ağır yaralayıp kaçtı. Yürüyerek cadde üzerine kadar giden Halil Efe olay yerinde öldü. Polis, cinayet şüphelisi Osman U.'yu kısa sürede yakalayarak gözaltına aldı.

İnegöl Ağır Ceza Mahkemesi'nde yargılanan ve akıl sağlığı konusunda müşahede altında tutulan Osman U.'nun akli dengesinin yerinde olduğu ortaya çıktı. Mahkemede, akıl sağlığının yerinde olduğunun ifade edilmesi üzerine, Osman U., "Ben zaten akıl hastası değilim. Tedavi görüyorum sadece" dedi.

Mahkeme heyeti son sözünü sordu. Sanık, "Ben olay günü suç işlemek için evden çıkmadım. Maktul ve arkadaşları beni yanında tuttular. Pişmanım" dedi.

Osman U.'ya adam öldürmekten müebbet, alkollü araç kullanmaktan da bir yıl hapis cezası verildi. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Mahmudiye Halil Efe İnegöl Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title