Haberler

Boğaz'da Yaz Keyfi ile Devam Ediyor

Türkiye’nin ve dünyanın starlarını ağırlayan mekan Ağustos ayı boyunca da bu yazın süprizi açıkhava’da sinema keyfi dahil, yine dopdolu bir programla sanatseverlerin karşısında.

ANADOLU ATEŞİ / 12 Ağustos Çarşamba

YOĞUN İSTEK ÜZERİNE EVOLUTION TEKRAR İSTANBUL’DA

Anadolu Ateşi yaz başında gerçekleştirdiği EVOLUTION gösterisinin büyük ilgi görmesi ve gelen yoğun talep üzerine yeniden Turkcell Kuruçeşme Arena’da sahneye çıkıyor! EVOLUTION 12 Ağustos 2009 Çarşamba günü tekrar İstanbullu sanatseverlerle buluşacak.

Anadolu’nun 7 ayrı bölgesinden derlenen yüzlerce halk dansı motifinden oluşan gösteri yenilikleriyle dikkat çekti. Anadolu Ateşi EVOLUTION da yeni eklenen semah, Kafkas dansları ve dinsel törenler ile roman dansları bölümleri ile büyük beğeni kazandı. Gösteri İstanbul Boğaz’ın büyülü atmosferinde 12 Ağustos Çarşamba günü tekrar sahne alacak.

JOSE FELICIANO & BEHZAT GERÇEKER&ENBE ORKESTRASI / 13 Ağustos Perşembe

GRAMMY ÖDÜLLÜ BİR MÜZİK DEVİ İLE ENBE ORKESTRASI AYNI SAHNEDE

Dünyanın yaşayan en büyük gitaristi olarak nitelendirilen, Porto Rikolu şarkıcı ve gitarist Jose Feliciano, Behzat Gerçeker & Enbe Orkestrası ile 13 Ağustos’ta Turkcell Kuruçeşme Arena’da olacak. Dünyanın en güzel manzaralı sahnesinden, büyülü sesini Boğaz’a yansıtacak olan Feliciano ve Türkiye’nin en başarılı müzisyenlerini bir araya toplayan , Behzat Gerçeker & Enbe Orkestrası İstanbul’lulara unutamayacakları bir gece yaşatacak.

Gnctrkcll SİNEMA GECESİ: G.I.JOE – KOBRANIN YÜKSELİŞİ / 14 Ağustos Cuma

MACERA BOĞAZ’A KARŞI DEVAM EDİYOR

Turkcell Kuruçeşme Arena, 2009 yazında İstanbullulara AÇIKHAVA SİNEMA keyfi de yaşatmaya devam ediyor. GNÇTRKCLL 'lilere özel indirimler de içeren " gnçtrkcll Sinema Geceleri" vizyon filmlerini seyirciyle buluşmaya devam ediyor. Stephen Sommers’in yönettiği filmde Adewale Akinnuoye, Christopher Eccleston, Joseph Gordon ile Sienna Miller rol alıyor.

Konusu: Orta Asya’nın dağlarından, Mısır’ın çöllerine, Paris’in kalabalık caddelerinden, kuzey kutbunun buz örtüsüne kadar her yerde, G. I. Joe olarak bilinen seçkin ajanlardan oluşan ekip, silâh tüccarı Destro ve dünyayı kaosa sürüklemek isteyen gizemli Kobra örgütüyle savaşmak için geleceğin casus teknolojisini ve askeri teçhizatlarını kullanıyor.

LEMAN SAM&ŞEVVAL SAM&ŞEHNAZ SAM / 15 Ağustos Cumartesi

LEMAN SAM KIZLARIYLA SAHNEDE: BİRLİKTE SÖYLÜYORLAR

Leman Sam’ın telecvizyon programında söyledikleri şarkıdan sonra başta Beşiktaş Belediye Başkanı İsmail Ünal olmak üzere, hayranlarından birlikte konser vermeleri yolunda yoğun talep alan aile BKM’nin organizasyonuyla sahneye çıkıyor! En son Şehnaz Sam da albümünü dinleyiciyle buluşturup profesyonel alana dahil olunca, konser taleplerine hayır diyemediler.

Leman Sam ve kızları, bu ilk birlikte konserlerinde anılarını, fotoğraflarını, çocukluk bestelerini sahneye taşıyacaklar. Kimi zaman “Gönül”ü kimi zaman “Yüksek Yüksek Tepelere”yi söyleyecekler; “Hey Yıllar” da diyecekler, “Nasıl Geçti Habersiz” de…

KENAN DOĞULU / 18 Ağustos Salı

PATRON SAHNEDE!!!

Kenan Doğulu yeni şarkıları ve saatler süren enerji dolu performansı ile bir kez daha Boğaz kıyısında sahnede olacak! Sanatçının geçmişten bugüne en sevilen şarkılarının yanı sıra her konserinde olduğu gibi farklı türlerden sürpriz arçalara de yer vereceği repertuarı yine dinleyicisini kendinden geçirecek. Günün sıcağına inat serinleyen yaz akşamında tüm kurtlar Boğaz’a dökülecek.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi? Survivor Aysu Keskin kimdir? Aysu Keskin kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title