Haberler

Bodrumspor Yeni Sezon Hazırlıklarına Başlıyor

Bodrum Belediyesi Bodrumspor yeni sezon hazırlıklarına yenilenen Yalı Çiftlik tesislerinde başlıyor.

Bodrum Belediyesi Bodrumspor yeni sezon hazırlıklarına yenilenen Yalı Çiftlik tesislerinde başlıyor. 15 Temmuz'da ilk antrenmanına çıkacak olan Bodrumsporlu futbolcular, sezon öncesi hazırlıklarını doğa ile iç içe olan Bodrum'un Yalı Mahallesinde bulunan Yalı Çiftlik Tesisleri'nde sürdürecek.

Bodrum Belediyesi Bodrumspor Kulüp Başkanı Rıza Karakaya 15 Temmuz'da yeni sezon hazırlıklarına başlayacaklarını belirterek, "Yaz aylarında sporcularımız Yalı Çiftlik tesislerimizde, gürültüden uzakta, oksijen depolayacaklar. Kışın yine Gümbet'teki tesislerimize döneceğiz. Burada zaten bir saha ve bina mevcuttu. Odaları bölüp döşeyip, sahayı ve soyunma odalarını düzenleyip, 27 kişinin kamp yapabileceği bir tesis haline getiriyoruz. Bu tesisi bizlere kazandıran ve hazırlayan Belediye Başkanımız Mehmet Kocadon ve İsmail Altındağ'a çok teşekkür ediyoruz. Bodrumspor Bodrum'a layık bir Kulüp olma yolunda hızla ilerliyor. Üst lig hedeflerimize de varmak için böyle yapılanmalar önemli. Artık şampiyonluğun zamanı geldi. Bu sene taraftarlarımı ile ele verip büyük hedefimize ulaşacağız" dedi. - MUĞLA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Karakaya Bodrum Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title