Haberler

Bodrumspor Umut Verdi

Bölgesel Amatör Lig 7'nci Grup'ta geçen sezon namağlup şampiyon olarak 3'üncü Lig'e çıkan Bodrum Belediyesi Bodrumspor, yeni sezona Derincespor karşılaşması ile "Merhaba" dedi.

Bölgesel Amatör Lig 7'nci Grup'ta geçen sezon namağlup şampiyon olarak 3'üncü Lig'e çıkan Bodrum Belediyesi Bodrumspor, yeni sezona Derincespor karşılaşması ile "Merhaba" dedi.

Tribünde açılan yaklaşık 70 metrelik bayrağın üstünde yazan "Şehitler ölmez, vatan bölünmez" cümlesi ve onun önünde söylenen İstiklal Marşı sonrası yapılan santranın anlamı Bodrumspor için büyük oldu. Yeşil-beyazlı ekibin 20 yıllık 3. Lig hasreti bitti, profesyonel lige başlandı. Yaklaşık bin 500 kişinin izlediği ve golsüz sona eren karşılaşmada, lige galibiyetle başlamak isteyen Bodrumspor kaçan gol pozisyonları ile umduğunu bulamadı. Ancak yeşil beyazlı ekibin sahadaki mücadelesi ve takımın uyumu umut verdi.

KOCADON, BASAMAKLARI YAVAŞ ÇIKACAĞIZ

Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, Bodrumspor'a desteğin devam edeceğini ifade ederek, "Basamakları yavaş yavaş çıkacağız" dedi. Kulübün eski başkanlarından Selahattin Zengin'in yeğeni olan Kulüp Başkanı Rıza Karakaya'da emin adımlarla ilerlemek istediklerini söyledi. Eski Başkan Zengin ise "Kısmet bugünlereymiş. Her şey Bodrumspor için" ifadelerini kullandı.

SEYİRCİ ÖRNEK OLDU

Derincesporlu futbolcuları maç başlamadan tribünlere çağırıp alkışlayan Bodrumspor taraftarı diğer kulüplere örnek olacak bir davranış sergiledi. Süper Lig'in deneyimli hocası Samet Aybaba da maçı izleyenler arasında yer aldı. Bodrum ilçe Stadı'na övgüde bulunan Aybaba "Futbolumuzun kurtuluşu alt liglerden geçer. Ben de fırsat buldukça bu ligleri takip ediyorum. Bodrumspor istikbal vaat eden gençlerden kurulu" diye konuştu.

17: 30 SICAĞINDA MAÇ

TFF'nin mevsim normallerinin üstünde seyreden sıcaklar yüzünden maçları geç saatte oynatmasına karşın, Bodrum gibi sıcak bir yerde maçı saat 17.30' da başlatması eleştiri aldı. Hakem her iki yarıda da su molası verdi. Stadın ışıklandırması olmamasına rağmen maçın 18: 00'da başlatılabileceği görüşü hakim oldu. Sıcak hava, izleyenleri de etkiledi.

GÖĞÜS REKLAMI YOK

Karşılaşmanın başlama saatinin yanı sıra Bodrumspor formasında göğüs reklamı olmaması dikkat çekip eleştirilen bir diğer konu oldu. Küçük esnafın katkıları ile şampiyon olan Bodrumspor'un 3.Lig'deki ilk maçına göğüs reklamı olmadan çıkması eleştirinin yanı sıra, yüzlerce lüks otel sahibinin yaşadığı ilçede takıma göğüs reklamı verecek bir işadamı olup olmayacağı yönünde merak konusu oldu. - Bodrummuğla

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mehmet Kocadon Samet Aybaba Derincespor Bodrum Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu'nun yüksek lisansı sahte çıktı! Elif Aslı Yıldız istifa etti mi? Yüksek lisansı sahte mi çıktı? Erinç Sağkan kimdir? Halk Tv konuğu Erinç Sağkan kaç yaşında, nereli? Erinç Sağkan biyografisi! Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir? Patiswiss CEO'su Elif Aslı Yıldız istifa etti mi? Elif Aslı Yıldız kaç yaşında, nereli? Hıdırellez nedir? Hıdırellez günü ne yapılır? Hıdırellez kutlamak günah mı? Üsküdar - Samandıra Metro Hattı'nda ne oldu? Metrolar çalışıyor mu? İSKİ BARAJ DOLULUK ORANI 2024: İstanbul barajlarında son durum nedir? Baraj doluluk oranı seviyesi yüzde kaç? Kocasını terk edip üvey oğluyla kaçtı! Üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? 24 NİSAN TV YAYIN AKIŞI | Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV Hıdırellez ritüelleri nedir 2024? Hıdırellez ne zaman, hangi tarihte kutlanır? Hıdırellez dileği nasıl yapılır? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 24 Nisan Çarşamba Survivor yeni bölüm! Gelinim Mutfakta CANLI YAYIN | 24 NİSAN GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU! Gelinim Mutfakta yeni bölüm İZLE! MÜGE ANLI CANLI İZLE! 24 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? Şevket Çoruh Arka Sokaklar dizisinden neden ayrıldı? Mesut Komiser Arka Sokaklar'a dönecek mi? AZ ÖNCE DEPREM NEREDE OLDU SON DAKİKA! AFAD Kandilli Rasathanesi son depremler 24 Nisan!
title