Haberler

Bodrumspor Hatay'dan Bir Puanla Dönüyor

Spor Toto 3. Lig 2. Grup’ta mücadele eden B.B. Bodrumspor Hatay deplasmanında Payasspor ile golsüz berabere kaldı.

Spor Toto 3. Lig 2. Grup'ta mücadele eden B.B. Bodrumspor Hatay deplasmanında Payasspor ile golsüz berabere kaldı.

Payas İlçe Stadı'nda saat 13: 00'da başlayan karşılaşmada baştan sona üstün bir oyun sergileyen B.B. Bodrumspor ilk önemli pozisyonunu Mümin ile yakaladı. Celal'in pasında Topla buluşan Mümin'in şutunu Payasspor kalecisi Hakan kurtardı. Dakikalar 30'u gösterdiğinde yine topla buluşan Mümin kaleciyle karşı karşıya kalırken, vurduğu aşırtma şut az farkla auta çıktı. Dakika 38'de Payasspor atağında Uğur'un şutu üst ağlarda kaldı. Dakika 42'de Celal'in pası ile topla buluşan Mümin kaleciyle karşı karşıya kalırken, Mümin'in şutu kaleci Hakan'da kaldı ve ilk 45 dakika bu sonuçla bitti.

Karşılaşmanın ikinci yarısınada iyi başlayan ekip B.B. Bodrumspor oldu.İlk yarıya göre biraz daha iyi oynayan Payasspor dakika 51'de frikik kazandı. Payasspor'da Şahin'in kullandığı frikiği B.B. Bodrumspor kalecisi Taner güzel bir kurtarışla auta çeldi. Kalan dakikalarda her iki takımda girdiği posizyonları değerlendiremeyince karşılaşma golsüz berabere bitti.

BODRUMLU TARAFTARLAR DEPLASMANLARI KAÇIRMIYOR

B.B. Bodrumspor taraftar grubu Asi Tayfa üyeleri iç saha maçlarının dışında deplasman maçlarında da takımlarını yalnız bırakmıyor. Bodrum'dan 1158 Kilometre mesafede bulunan Hatay'ın Payas ilçesine gelen B.B. Bodrumspor taraftarları 90 dakika susmayarak takımlarını destekledi. Karşılaşmanın ilkyarısını yağmur nedeniyle kapalı tribünün batı kısmında izleyen Bodrumsporlu taraftarlardan rahatsız olan bazı Payassporlu taraftarlar, ilkyarının bitiş düdüğüyle 'Bodrum karşıya' sloganları attı. Güvenlik güçleri ve TFF yetkilileri herhangi bir olay çıkmaması için Bodrumsporlu taraftarları karşı tribüne alırken, küfür etmeden sadece takımlarını desteklediklerini belirten taraftarlar duruma tepki gösterdi. - MUĞLA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Bodrum Payas Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma kim geçti (Survivor)? Survivor'da Takım Değişikliği: Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma Kim Geçti? Galatasaray Bankalar Birliği'nden çıkıyor mu, GS borcu ne kadar 2024? 24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title