Haberler

Bodrumspor'da Hesaplar Lig İkinciliği İçin

Bodrum Belediyesi Bodrumspor puan sıralamasında 13. Sırada bulunan Burdur Bucak Belediye Oğuzhanspor ile deplâsmanda mücadele edecek.

Bodrum Belediyesi Bodrumspor puan sıralamasında 13. Sırada bulunan Burdur Bucak Belediye Oğuzhanspor ile deplasmanda mücadele edecek. Bodrumspor deplasmandan üç puanla dönmeyi hedefliyor.

Bucak Oğuzhanspor'u sahasında yenip 2.liği garantilemek istediklerini söyleyen Bodrumspor Başkanı Rıza Karakaya, "Bucak Oğuzhanspor maçı bizim için çok önemli. Mutlak galibiyet için sahaya çıkacağız. Bunun için de bir haftalık tatilden yararlanıp çok iyi çalıştık. Oyuncu kardeşlerime ve teknik kadromuza güvenimiz sonsuz. Hep beraber mutlu sona ulaşacağız" dedi.

6 Nisan Pazar günü lig lideri Çine Madranspor ve lig ikincisi İzmirspor'un karşılaşacaklarını hatırlatan Bodrumspor Başkanı Rıza Karakaya, "İzmirspor berabere kalsa bile puan kaybedecek. Biz de bundan yararlanıp lig ikinciliğine oturacağız. Daha sonraki hafta zaten Çine Madranspor, Bodrum'a geliyor. Hesaplarımızı iyi yaptık. En kötü ihtimalle ligi ikinci tamamlayıp terfi maçı oynayacağız" diye konuştu. - MUĞLA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Karakaya Burdur Bodrum Bucak Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title