Haberler

Bodrumlu Yelkencilere İtalya'dan Özel Davet

Bodrum Belediyesi Bodrumspor Yelken takımı, İtalya'nın Venedik şehrinde bu yıl 30'uncusu düzenlenecek "Marco Rizotti Team Race" yarışlarına özel davetle katılacak.

Bodrum Belediyesi Bodrumspor Yelken takımı, İtalya'nın Venedik şehrinde bu yıl 30'uncusu düzenlenecek "Marco Rizotti Team Race" yarışlarına özel davetle katılacak. Antrenör Serdar Çiçek, gazetecilere yaptığı açıklamada, 30 yıldır düzenlenen turnuvaya davet edildikleri için mutlu olduklarını söyledi.

Venedik'te 5 Haziran'da düzenlenecek Marco Rizotti Team Race yarışlarına Avrupa'dan 24 takımın katılacağını belirten Çiçek, "Özel davet ile bu yarışlara katılacak olan yelkencilerimiz hazırlıklarını tamamladı." dedi.

Kulüpten derecelerine göre 5 sporcu ile Venedik'e gideceklerine işaret eden Çiçek, "Bireysel yarışmaların olmadığı, tamamen takım puanlamasının ve takım derecelerinin olduğu bu yarışmadan Bodrum'a en iyi dereceyle dönmek için çalışmalarımızı tamamladık." diye konuştu.

Son hazırlıklarını İçmeler mevkisinde bulunan yelken kulüpte tamamlayan sporcular Kemal Ege Özgün, Batu Özonur, Ataberk Erbektaş, Ozan Ersoy ve Arslan Murat Şevk'e, antrenör Serdar Çiçek eşlik edecek.

Kaynak: AA / Spor

Serdar Çiçek Venedik Bodrum İtalya Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title