Haberler

Bodrumlu Turizmcinin Bayramı Sürüyor

Bodrum'da sıkıntılı başlayan turizm sezonu, bayramla birlikte yerini hareketli günlere bıraktı.

Bodrum'da sıkıntılı başlayan turizm sezonu, bayramla birlikte yerini hareketli günlere bıraktı. Sahil ve plajlarda iğne atsan yere düşmez deyimini akıllara getiren görüntüler oluştu. Kentin sokak ve caddelerinde, yoğunluk nedeniyle adım atacak yer kalmadı.

Bodrum'da bayramla birlikte turizmdeki hareketlilik, artarak devam etti. Bayramının ardından yoğunluğun düşmesi beklenirken; aksine artışın yaşanması turizmciyi sevindirdi. 42 derece hava, 21 derece deniz suyu sıcaklığının ölçüldüğü Bodrum'un dünyaca ünlü koyları, plajları ve sahilleri; tıka basa doldu. Karada ve denizde adım atacak yer kalmadı. Bir şezlongu iki turistin bile kullandığı görüldü. Bodrum'un ünlü plajları kalabalık nedeniyle havuza döndü. Turistler saatlerce denizden çıkmadı.

GÜMBET'TE HER MİLLETTEN İNSAN

Bu yıl ilk kez Tahran'dan başlatılan uçuşlarla Bodrum'a gelmeye başlayan İranlı turistler, Norveç ve İsveçli turistler ile birlikte Gümbet Plajı'nı uluslararası arenaya çevirdi. Denize giren, yüzen, su sporları yapan genç kadınların mankenleri kıskandıracak fizikleri dikkat çekti.

TURİZMCİNİN BAYRAMI SÜRÜYOR

Bodrum'un bayram tatilindeki yoğunluğunun ardından kendine geldiğini belirten aynı zamanda Bodrum Yarımadasını Tanıtma Vakfı'nın (BOTAV) da başkanı olan Belediye Başkanı CHP'li Mehmet Kocadon, "Turizmde bayramdan sonra Bodrum'a her gün bayram oldu. Bodrum'da bu yıl turizm sezonunu tüm olumsuzluklara rağmen geçen yıl olduğu gibi veya az bir fazlalıkla kapatırız. Şu anda otellerdeki doluluk oranı yüzde yüz. Sıkıntıları geride bıraktık. Bodrum kendine geldi. Turizmciye bayram devam ediyor" dedi. - Muğla

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Bodrum Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title