Haberler

Bodrumlu Kaptan Toprağa Verildi

MUĞLA'nın Bodrum İlçesi'nde intihar eden tekne kaptanı 44 yaşındaki Murat Danacıoğlu, toprağa verildi.

Bitez Limanı kenarındaki parkta ağaca iple asılı bedeni dün (çarşamba) sabah bulunan tekne kaptanı Murat Danacıoğlu, bugün son yolculuğuna uğurlandı. Daha önce Hollandalı eşinin, 3 yıl önce ise çocukları da yanında götüren Rus eşi tarafından terk edilen Murat Danacıoğlu'nun cenazesi bugün, Merkez Tepecik Camii'ne getirildi. Öğlende kılınan namazın ardından Murat Danacıoğlu, Karaburgaz Mezarlığı'nda son yolculuğuna uğurlandı.

Cenazeye 2 bin kişiye yakın denizci katıldı. Bodrum çiçekleriyle donatılan kardeşinin tabutu başından bir an olsun ayrılmayan ağabey Mehmet Danacıoğlu, gözyaşlarına hakim olamadı. Merhumun Rus eşinin beraberinde götürdüğü ikiz kız yeğenlerini hatırlatan ağabey Mehmet Danacıoğlu'nun sık sık "Onlar için çocuklarım için ailem için canımı veririm diyordu. Onlara çok bağlıydı. Sonunda canını verdi. Eşi niye böyle bir şey yaptı bilmemiz mümkün değil. Ama değermiydi be kardeşi" dediği duyuldu.

Murat Danacıoğlu'nun yakın arkadaşlarından Ali Özdamar, "Murat kaptanı çok sevilen çok sayılan neşeli bir arkadaşımızdı. Ailesine çok bağlıydı. Eşinin çocuklarıyla ülkesine gitmesi O'nu çok yıpratmıştı. Hasretlerine dayanamadı. Kaptan arkadaşlarımızın ve ailesinin desteğiyle ayakta duruyordu. Nur içinde yatsın, denizcilik dünyasını üzüntüye boğdu" dedi. - Muğla

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Tepecik Bodrum Bitez Muğla Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title