Haberler

Bodrumlu Gençlerden 19 Mayıs'a Özel Dans Gösterileri

Bodrumlu gençlerden 19 Mayıs'a özel dans gösterileriMUĞLA'nın Bodrum İlçesi'ndeki şehir stadında yapılan 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları, lise öğrencilerin renkli dans gösterileriyle, coşkuyla kutlandı.

Bodrumlu gençlerden 19 Mayıs'a özel dans gösterileri

MUĞLA'nın Bodrum İlçesi'ndeki şehir stadında yapılan 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları, lise öğrencilerin renkli dans gösterileriyle, coşkuyla kutlandı.

Bodrum'da 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı kutlamalarının adresi şehir stadı oldu. Yerli ve yabancı turistlerin de ilgi gösterdiği kutlamaları, Bodrum Kaymakamı Mehmet Gödekmerdan, CHP'li Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, belediye meclis üyeleri ve yaklaşık 1500 kişi izledi. Güneşli ve sıcak hava altında düzenlenen etkinliklere 5 liseden yaklaşık 570 öğrenci katıldı. Gümbet Ayşe Gül Sevim Rüştü Kaynak Lisesi, Bodrum Anadolu Lisesi ve Kanuni Sultan Süleyman Lisesi öğrencilerinin Türkçe pop müziği eşliğinde dans gösterileri beğeniyle izlendi. Akın Rüştü Fetvacı'nın eğitiminde çalışmalarını sürdüren Karya Çiçekleri isimli halk oyunları ekibi ise yöresel oyunlardan Çökertme, Harmandalı, Kerimoğlu ve Tosun Mehmetim isimli oyunları sergiledi. Çocuklar, dakikalarca ayakta alkışlandı. Yıl içinde düzenlenen liseler arası çeşitli yarışmalarda dereceye giren öğrenciler, kutlamalarda protokol üyerince ödüllendirdi. Yaklaşık iki saat süren kutlamalar, öğrencilerin dev Türk bayrağı açmasıyla sona erdi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

19 Mayıs Bodrum Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title