Haberler

Bodrumlu Gençler Mutfağı Büyütüyor

Bodrum'da yemek yapmayı seven 7 gencin kurduğu studiomutfaq yapılan etkinliklerle büyüyor.

Gümbet Hotel Bağevleri bünyesinde yemek yapmayı seven 7 genç arkadaş haftanın en az 3 günü küçük bir mutfak stüdyosunda bir araya gelip keyifli yemekler yapıyor. Studiomutfaq adını verdikleri bu odada kendi tariflerleriyle lezzetli yemek denemeleri üzerinde çalışıyorlar. Bu mutfağın taşınabilir olduğunuda belirten mutfak ekibi, belli bir yere takılıp kalmaktansa, doğanın her köşesini kullanarak açık alanlarda yemek yapmanın daha keyif verici ve eğlenceli olduğunu belirttiler.

Geçen zamanda bu denemeleri video ve fotoğraflarla sosyal medyada da paylaşan mutfak ekibi sadece hobi olarak düşündükleri bu oda kısa zamanda artan takipçisiyle giderek genişledi ve beğeni toplamayı başardı. Sokağa çıktıklarında stüdyolarını ziyaret etmeyi isteyenlerin çoğalmasıyla etkinlik oluşturmaya karar veren mutfak ekibi; kendi organize ettikleri kermes etkinliğiyle tanıtım gecesi düzenledi. Gecede aperatif yemek çeşitleri ve ev yapımı burgerler gelenlere sunuldu. Davetlilerin keyifli bir akşam geçirdikleri yemek şöleni gece 23: 00'a kadar devam etti.

Amaçlarının herkesin yemek yapabileceğini, basit ve eğlenceli şekilde anlatmak ve buna benzer etkinliklerle tekrar bir araya gelmek olduğunu belirten Studiomutfaq ekibi, yaz boyunca yeni etkinlikler düzenleyeceklerinide sözlerine eklediler. - MUĞLA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Bodrum Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Oy sayımında iftar molası olacak mı? YSK açıklama yaptı mı, ne dedi? Yunanistan'da deprem mi oldu? Depremin büyüklüğü ne? CUMA HUTBESİ 29 MART | Bu haftaki Cuma hutbesi konusu nedir? Cuma hutbesi oku! KIZILCIK ŞERBETİ YENİ BÖLÜM FRAGMAN! Kızılcık Şerbeti 57. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? Resmi Gazete bugün (29 Mart) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! IC ENTERRA kaç lot verir? IC ENTERRA halka arz kaç lot düşer? Katılımcıya göre IC ENTERRA lot hesabı! HAVA DURUMU I Cumartesi günü hava nasıl? İstanbul, Ankara, İzmir hava nasıl olacak? Serik Belediyesi hangi parti? Serik Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? İşte 2019 İstanbul Serik yerel seçim sonuçları! Pazartesi bankalar açık mı? Seçimden sonra Pazartesi bankalar çalışıyor mu, saat kaça kadar çalışıyor? 29 MART BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU YAYINLANDI: Bu hafta neler var? Bu hafta BİM'e hangi ürünler geldi? İstanbul'da yangın mı var? İstanbul'da nerede, ne yangını var son dakika! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 29 Mart Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Moritanya'da bir kadın evlenmek istiyorsa kaç kilo olmalıdır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Basketbol tarihinde bir oyuncu kariyerinde en fazla toplam kaç sayı atmıştır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Dünyanın en uzun öküzü günde kaç litre su içer? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title