Haberler

Bodrumlu Eski Denizciye 100. Yaş Sürprizi

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : İbrahim Erdoğan'dan detay görüntü Erdoğan'ın mum üflemesi ve pasta kesmesi Erdoğan ile röportaj Erdoğan'ın kızından röportaj Çocukları ve torunlarından detaylar Genel görüntüler Bodrumlu eski denizciye 100. yaş sürprizi Muğla'nın Bodrum ilçesinde 100 yaşına giren eski denizci için sürpriz doğum günü kutlaması yapıldı Muğla'nın Bodrum ilçesinde 100 yaşına giren eski denizci için ailesi tarafından sürpriz doğum günü kutlaması düzenlendi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

İbrahim Erdoğan'dan detay görüntü

Erdoğan'ın mum üflemesi ve pasta kesmesi

Erdoğan ile röportaj

Erdoğan'ın kızından röportaj

Çocukları ve torunlarından detaylar

Genel görüntüler Bodrumlu eski denizciye 100. yaş sürprizi

Muğla'nın Bodrum ilçesinde 100 yaşına giren eski denizci için sürpriz doğum günü kutlaması yapıldı

Muğla'nın Bodrum ilçesinde 100 yaşına giren eski denizci için ailesi tarafından sürpriz doğum günü kutlaması düzenlendi.

Bodrum'da oturan ve bu yıl 100 yaşına giren İbrahim Erdoğan için çocukları ile torunları tarafından Neyzen Tevfik Caddesi'ndeki restoranda doğum günü kutlaması yapıldı. 7 çocuk ve 16 torun sahibi Erdoğan, 100. yaş pastasını kesti.

Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Erdoğan, çocukları ve torunlarıyla çok mutlu olduğunu dile getirdi.

"Allah'ımdan ne istersem bana verdi. Çok rahatım. Hiçbir sıkıntım da yok" diyen Erdoğan, bu yaşına kadar dalgıçlık, gemicilik, kaptanlık, makinistlik, süngercilik ve halıcılığın da aralarında bulunduğu 30'a yakın meslekle uğraştığını söyledi.

Beden ve akıl sağlığının yerinde olduğunu belirten Erdoğan, ömrü yeterse hacca gitmeyi planladığını kaydetti.

Erdoğan'ın kızı Hanife Yavaş da babasının sağlıklı yaşamının herkese örnek olduğunu ifade etti. Yavaş, "Hiç kimseye 100. yaşında böyle bir şey kısmet olmuyor. Biz de ona sürpriz yapalım istedik. O mutlu olunca biz de mutlu olduk. Allah bizlere de böyle bir yaşam nasip etsin" dedi.

Kaynak: AA / Kültür Sanat

İbrahim Erdoğan Bodrum Muğla Kültür Sanat Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Nisan dün gece deprem mi oldu? ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title