Haberler

Bodrumda Parti Veriyor

Güncelleme:

15 Haziran Pazar akşamı Bodrumluları eğlendirecek Özgür Aras, yaz boyu her Salı ve Pazar akşamları Bodrumda eğlence sevenlerle buluşacak.


Yıllardır pek çok ünlü ismin iletişim danışmanlığını üstlenerek kendi markasını yaratan , açtığı gece kulübleriyle İstanbul gece hayatının da nabzını tutan isimlerin başında gelen iletişimci Özgür Aras, İstanbulda başlattığı ve geleneksel hale getirdiği 90lar Türkçe Pop partilerine devam ediyor.

Düzenlediği 90lar Türkçe Pop partileriyle İstanbul gecelerine eğlenceli bir konsept armağan eden Özgür Aras, 15 Haziran Pazar akşamı Bodrumun gözde mekanlarından Pasha da 90'lı yılların en sevilen Türkçe şarkılarıyla müzik severleri ağırlayacak. Müzik ve eğlenmeyi severlerin yüzlerinde tebessüm yaratacak olan bu muhteşem gece, Özgür Aras önderliğinde 90'lı yılları yeniden yaşamak ve doyasıya eğlenmek isteyenler için bulunmaz bir fırsat olacak.
Özgür Arasın DJ kabinine geçtiği bu yakın nostalji yolculuğu, yaz boyu her Salı ve Pazar akşamları Bodrumda Pasha da devam edecek.

Bodrum Pasha da 90lar Türkçe Pop Partileri düzenleyecek Özgür Arasın partileri şimdiden çok ses getireceğe benziyor.
Özgür Aras 90lar Partileri ile ilgili tüm haberleri twitter.com/ozguraras adresinden takip edilebilir

Kaynak: Bültenler / Güncel

Özgür Aras İstanbul Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title