Haberler

Bodrum Yunanistan'da Liseli Öğrencinin Yaptığına Bak

Yunanistan'da liseli öğrencinin yaptığına bakYUNANİSTAN Başbakanı Aleksis Çipras, Atina'da ziyaret ettiği bir lisede öğrencilerle bir araya gelerek sohbet etti.

Yunanistan'da liseli öğrencinin yaptığına bak

YUNANİSTAN Başbakanı Aleksis Çipras, Atina'da ziyaret ettiği bir lisede öğrencilerle bir araya gelerek sohbet etti. Erkek bir öğrencinin Çipras'ın elini sıkmayıp, sakız çiğneyerek sırtını çevirmesi, komşuda basının konusu oldu.

Yunanistan Başbakanı Aleksis Çipras, Atina'daki Astoria Aziz Demetrios Lisesi'ni ziyaret etti. Bakanların eşliğinde okula giren, öğrencilerle el sıkışıp sohbet eden Çipras, bir öğrencinin hareketiyle şaşkına döndü. Yunanistan'da yayın yapan 'www.protothema.gr' sitesinin haberine göre; Çipras'ın tokalaşmak için elini uzattığı, sakız çiğneyen 17 yaşındaki bir liseli, sırtını dönüp Başbakan'ın elini hava bıraktı. Kısa bir şaşkınlık yaşayan Çipras, ardından yoluna devam etti, okulda düzenlenen eğitim yılı açılış törenine katıldı. Öğrenciye hiçbir uyarıda bulunulmadığı belirtildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Yunanistan Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title