Haberler

Bodrum - Yeşim Salkım Avşar Kızını Model Aldı

Yeşim Salkım Avşar kızını model aldı ÜNLÜ şarkıcı ve oyuncu Yeşim Salkım, Muğla'nın Bodrum İlçesi'nde hizmete giren bir kulübün açılışında sahne aldı.

Yeşim Salkım Avşar kızını model aldı

ÜNLÜ şarkıcı ve oyuncu Yeşim Salkım, Muğla'nın Bodrum İlçesi'nde hizmete giren bir kulübün açılışında sahne aldı. Birbirinden güzel parçaları hayranları için seslendiren Salkım, keyifli dakikalar yaşattı. Konser öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Salkım, kısa bir süre önce boşandığı eski eşiyle kızı için arkadaş ve dost olarak kalacaklarını buna en güzel örneğin Hülya Avşar olduğunu söyledi.

Ünlü şarkıcı ve oyuncu Yeşim Salkım, Göltürkbükü'nde hizmete giren The Food Club aldı işletmenin açılışında sahneye çıktı. Sahne öncesi basın mensuplarının bir araya gelen Salkım, Bodrum'da 10 yıl aradan sonra ilk kez sahneye çıktığını söyledi. Bodrum'da ailece tatil yaptığını belirterek "Ayrıldığım eşim de burada" diyen Salkım, ayrılığın ardından birlikte tatile çıkmaları konusunda ise "Çok doğal olduğunu düşünüyorum. Böyle de olmalı. Bir çocuğumuz var. Eşler ayrılabilir ama annelik babalık ölene kadardır. Biz evladımızın ölene kadar annesi ve babası olacağız. Dolayısıyla birbirimize saygımızı, sevgimizi ölene kadar göstereceğiz. O benim en yakın dostum, arkadaşım ve çocuğumun babası. Saygım çok büyük. Ben de onun çocuğunun annesiyim. O da aynı şekilde 'Benim en yakın arkadaşım, dostum' diyor. İkimizin de yolu açık olsun inşallah. Bu konuda Hülya'yı çok takdir ederim. Yıllardır Türkiye'de bunun böyle olması gerektiğini en güzel ve medeni şekilde göstermiş bir insan. Bende elimden geldiğince Ada'yı en güzel şekilde büyütmek için, 4.5 yaşında evladımızın yanında olacağız. Onun özel günlerinde okulunda, bayramlarda, ara sıra onunla beraber, daima bizi bir arada göreceksiniz" dedi.

Ardından sahneye çıkan ve hayranlarıyla buluşan Salkım, DJ Serdar Albayrak'ın eşlik ettiği konserde yeni albümünden de şarkılara yer verdi.

Kulübün açılışına; oyuncu Bekir Aksoy ve eşi Derya Aksoy, Gazeteci Rahmi Turan'ın da aralarında yer aldığı çok sayıda davetli katıldı. The Food Yönetim Kurulu Üyesi Atilla Okumuş, Salkım'a çiçek verdi. Salkım, şarkı aralarında diyalog kurduğu davetlilerden bazıları sahneye kadehle içki göndermesi üzerine "Hepiniz Mondros Mütarekesi gibisiniz. Antibiyotik alıyorum. Dişim şişti" demesine rağmen geri çevirmedi. Açılışa katılanlar eğlenceli bir akşam geçirdi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Yeşim Salkım Hülya Avşar Bodrum Muğla Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 26 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (1)

mert ozkaya:

Dj serdar albayrak degil.. Serdar Ayyildiz

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title